Arama sonuçlarınız

1. ümmet perkitan

sezon final gezisi güzeldi

2016 ocak ayından beri net 43000 km gezdim türkiye ve balkan ülkelerinde,çok güzel çok heyacanlı yollar bitirdim,sel gördüm sis gördüm ama yinede bitirdim her çıktığım geziyi, bu yılki motorum bajaj boxer 150 cc sağlam ve hızlıydı,son gezim gürcistandan döndükten 1 hafta sonra,havaların uygun...
  2. ümmet perkitan

04 haziran 2016 pilav etkinliğim

2006 yılından beri 63 türkiye turu 650000 km 22 motor ile türkiye turlarım oldu, bu turlarda bana hep destek olan yollardaki motosiklet sevdalıları benim tekerlek çevirmem için ellerinden gelen herşeyi yaptılar,gönül verdiler kardeşlik abilik yaptılar evlerinde misafir ettiler, kendilerine...
  3. ümmet perkitan

doğum günümde siz dostlarımı pilav etkinliğine bekliyorum

02.06.2016 günü 59 yaşıma giriyorum 2006 yılından beri türkiye ve yakın asya ülkerinde çok km yaptım, bu gezilerimde hepinizden önemli destekler ve katkılar gördüm,dostluğunuzu kardeşliğinizi ve ikramlarınızı benden hiç esirgemediniz, bende sizleri pilav günüme davet ediyorum,sizlerle birlikte...
  4. ümmet perkitan

mondial RX3 ETKİNLİK VE KAMPI

Mondial ve Mehmet aydınkal kardeşimizin önemli çabalarıyla düzenlenledikleri RX3 modelin etkinliğine katıldım, bu haftasonu ödemiş bozdağ gölcükte. Türkiyenin heryerinden gelen Mondial RX3 kullanıcılarının yanında chupper,naked,endro ve sucooter kullanıcılarında katıldığı etkinliğe Marsiyass...
  5. ümmet perkitan

bir özbekistan hayaliydi

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:35 ----------
  6. ümmet perkitan

150 zat ve yeni turlar

geziye başlarken önce motora emeği geçenleri: başta -deer_152(özgüre), marmaris turkchopperden değerli aliriza başkana,alev yatçılıktan fehmi abiye,ömer vatanoğluna,umut assubaya ayrıca turkchopper in değerli üyelerine,aydın motor ve bisikletten:ismail ustaya,ramazan ustaya,semih kardeşe ve tüm...
  7. ümmet perkitan

Toprak diye bir cevher

adı toprak razgatlıoğlu,kimmi? tekteker arifin gelecekteki şampiyon oğlu,şimdiden abilerini sollamaya başladı,geçtiğimiz pazar 600 cc de birinci oldu,henüz 13 yaşında gerisini siz düşünün,onu izlerken keyif aldık,babası ARİF RAZGATLIOĞLUNADA çok teşekkürler bizlere böle bir küçük şampiyon...
  8. ümmet perkitan

aykut urak izmir yarış pistindeydi

sabah geldi aykut kardeşim izmire doğru piste geçti bize uğramadan tabi bizde isa vatanla birlikte yanına antıramanlara gittik,moralliydi başkan çok istekliydi sürüşlerde,yarınki yarşlarda eniyi derece ile bitirmesini yürekten temenni ederiz dualarımız seninle başkan. benim eski isa vatanın...
  9. ümmet perkitan

istanbul mt pazar kahvaltısına ne dersiniz

epydir kahvaltı yapmıyoruz hepbirlikte,izmire gitmeden şöle keyifli bir kahvaltıya ne dersiniz,mekan tanıdık ramazan kardeşimizin,evimiz gibi rahat edeceğimizde şüpheniz olmasın,fiatlarda normal mekan 500 evlerde şafak hastanesinin karşısında...
  10. ümmet perkitan

motosiklet.net den örnek davranış

tebrikler motosiklet net ailesine,hava güzeldi motor için uygundu erkenden yol alınabilirdi belkide son haftaydı yağışlardan evvel,şöle birkahvaltı sonrası gaz açılablirdi,ama mt ailesi bu haftayı örnek bir davranışla noktaladı,kocaman alkış kendilerine,sabahın erken saatlerinde buluşma...
  11. ümmet perkitan

motorcuların hulk abisi

dedim motorcuların hulk abisi vardı çok aranan bilinen simalardan,ortadan kayboldu meğer kendini saklamış antalyaya taşınmış evinde izdivaya çekilmiş,tabi ümmet kardfeşinden kaçış yok baskın yaptım evinde,rahatsız olmadı kardeşim sevinçle karşıladı beni çok teşekkürler kendisine.işte resimlerle...
  12. ümmet perkitan

piizzacıya a2 ehliyetli elaman

500 evlerde paradise pizzaya acil a2 ehliyetli eleman aranıyor,ilgilenen arkadşlarımız tellefonlara müracat edebilr. paradise pizza evi: 02126181282 5373769
  13. ümmet perkitan

a2 ehliyetli elaman

500 evlerde paradise pizzaya acil a2 ehliyetli eleman aranıyor,ilgilenen arkadşlarımız tellefonlara müracat edebilr. paradise pizza evi: 02126181282 5373769
  14. ümmet perkitan

mt istanbul iftar fotoları

mt istanbul iftar yemeği katılım azda olsa muhteşemdi,iftar saatinde 17 kişiydik ilerleyen saatlerde 25 i bulduk,gelenlerin zaman ayıranların ayaklarına sağlık,katılan herkesin hemen hemen tamamının mekandan memnun ayrılması,sevindiriciydi hava şartlarıdan dolayı gelemeyen arkadaşlarda...
  15. ümmet perkitan

satılık motosiklet

5 ay evvel aldığım yıben marka 150 t-2 çin malı 24000 km motorumu 1150 tl ye satıyorum km çok olduğuna bakmayın,ona iyi baktım hiç üzmedim hangi parçası nezaman gerektiyse değiştirdim. tel:0 542 9393996
  16. ümmet perkitan

mt istanbul iftar buluşması

12.09.2009 cumartesi akşamı istanbul mt olarak iftar buluşması düzenliyelim diye düşündük,bunun içinde 500 evlerde ramazan kardeşimin mekanını (paradise pizza evi)ni uygun gördük,normalde yemek çıkmıyo mekkanda,kardeşimiz bizim için mt ye özel menü hazırlıcak kendi elleriyle,fiatı mümkün...
  17. ümmet perkitan

istanbul elazığ hattı

boşluk doldurmak için gene kendimi yollara vurdum,ve başladı yine kısa bir tura,elazığı seçmemim sebebi,huzur buluyorum orda küçük il oluşu nüfus olarak,sakin oluşu ve serdar hocanın burda oluşu etkenlerden bazıları resimlre gelince istanbul paradise pizzadan çıkarken zeki kardeşim uğurladı...
  18. ümmet perkitan

habertürkün haberi benmişim

http://www.efestenhaberler.com/index.asp?gorev=haberdetay&id=7075 Ömürlük Motor Sevdası Manisa Akhisarlı Ümmet Perkitan isimli 52 yaşındaki motor sevdalısı Türkiye genelindeki motor sevdalılarının çoğu tarafından tanınan özel bir isim. Ardahan’dan İzmir’in Selçuk İlçesine oradan Kuşadası’na...
  19. ümmet perkitan

yine yollarda

iş arama gezileri için koyuldum yollara,hedefim yol üstündeki şantiyeler personel yemeği için,1 hadtadır dolanıyom hala bi durum yok,umutla devam ediyom yoluma,arada resimde çektim sizlerle paylaşıyom yola çıkmadan istanbul dan biriki resim akşam yemeğinde düzcede sazai hocamın...