Arama sonuçlarınız

1. orveg

Motosiklet.net'teki 39 arkadaşa teşekkürler

crato / Yavuz Yılmaz, (M) - 4 adet akalteke - 2 adet hakan02 / hakandemir - 4 adet (2 adet S, 2 adet M) SAVASXXL / Savaş Biçer - 4 adet (3 adet XXL, 1 adet M) ataper / Aydın Atagül- 4 adet (2 adet M, 2 adet L) demonicdreams / Nihat Uzun - 2 adet (L) heLL / Şener Şükrüoğlu - 2 adet (M) gucci - 4...
  2. orveg

Şilideki Lise Öğrencileri

30.05.2006 Şilideki LİSE öğrencileri eğitim reformu için ayaklandı...İstekleri basit: Şili'de öğrenciler hükümetten, otobüsleri ve üniversiteye giriş sınavlarını bedava yapmasını, daha fazla öğretmen atamasını ve okul binalarını iyileştirmesini istiyor.Milli Eğitim Bakanlarının yaptığı...
  3. orveg

Motosiklet kazası geçireceklere...(lütfen okuyun)

Arkadaşlar takip eden ve beni tanıyanlar bilir geçen hafta bugün bir trafik kazası yaptım...Yolda seyir halinde beyaz bir panelvanı sollarken aniden ki sanırım onuda biri sıkıştırdı direksiyonu sola kırmak zorunda kaldı ben zaten aracı sollamaya başlamışım bana gelip yandan çarptı hızım yaklaşık...
  4. orveg

Türkçe Yasasına Destek

Türkçe Yasası E-İmza Toplama Etkinliği için tıklayın! Tanım: Yabancı dille eğitim, tabelalarda yabancı sözcük kullanımı, ticarî ürünlere yabancı ad verme gibi Türkçemizi bozan etkileri kısıtlayacak ve bunu yasal güvence altına alacak olan yasa tasarısına destek. Hedefler: 1 - Meclis'te...
  5. orveg

Sevdiğim kız artık bir cici anne...

Öncelikle bayan arkadaşlardan özür dileyerek başlamak istiyorum...çünkü biraz sonra yazacaklarım sizi neden üzdüğümüzün benim penceremden cevabı olacak... Herkesinki gibi bir aşktı benimkisi ne bir fazla ne bir eksik. Yapmadığım bir şey yoktuki oysaki...Ama 2 sene içinde artık herşeyiyle...
  6. orveg

[Motorize07] Beşkonak Rafting Gezisi

En sonunda büyük gün gelmiş Motorize07 ekibi olarak Beşkonak'a uzun zamandan beri planladığımız geziye ve de raftinge gidecektik pazar sabah. Buluşma yerimiz olan Tek kavşağına gidip diğer arkadaşları bekledik. Hepimiz hazır olunca bir büfeye oturup sabaha kahvaltımızı yaptık. Ve yaklaşık...
  7. orveg

kulaklarınızın pası açılsın

Doktor tavsiyesidir günde 2 kere kalkar kalkmaz 1 kere yatarken bir kere izlenip dinlenmesi nede olsa müzik ruhun kaynağı klasik müzikse birde:queen: :queen: http://www.youtube.com/watch?v=aFW7oTEqKgc
  8. orveg

Duyabileceğiniz En İyi Metal Müzik grubu STRATOVARİUS

ne yazık ki dağıldılar ama işte en sevdiğim şarkılarından bitanesinin klibi http://www.youtube.com/watch?v=Om_8DK7Yp2k
  9. orveg

Harika bir süspansiyon sistemi

KTM'in bir yan kuruluşu olan WP süspansiyonlarının BMW motorlar için hazırladığı son sistem... http://www.wpsuspension.biz/products/bmw_products.php
  10. orveg

Dizel Honda Motor

http://www.intoko.com.tr/index.php?url=http%3A//www.intoko.com.tr/markt/266/267/items/790398.htm İlginç bir ilan bilen varsa arkadaşa yardımcı olsun...:queen:
  11. orveg

Benzin Protestosu Tshirti için Slogan Arayışı

Benzini Protesto Tshirti için Slogan Arayışı Protesto Tshirti için Slogan Arayışı Evet arkadaşlar basılacak Tshirtler için Benzinle alakalı slogan arıyoruz Hadi beyin fırtınasına... Anketi açtım ama varsa güzel fikri olan hemen onuda ankete koyarız
  12. orveg

Anket

arkadaşlar neden anket açamıyorum bende mi problem var yoksa sistemde mi?
  13. orveg

Bir Aşk Hikayesi (bölüm 1)

Biraz uzun ama okursanız belki değer Falcı kadın öyle demişti. 'Bu uzun boylu kısa sarı saçlı senden 3-6 yaş büyük bayan senin herşeyin olacak yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmeyecek' Demek benden büyük sevgilim olacak demişti delikanlı fala inanmasada Hayır dedi kadın sevgiliden öte birşey bu...
  14. orveg

çekoslavak malı cz motor

Arkadaşlar babamın ilk motoru cekoslavak malı cz... varmıdır bu motordan haberi olan fotoğrafları varmıdır mesela bir bilgisi olan özellikle size sesleniyorum 65-80 kuşağı ağlatacam babamı :P biraz googleda arama yaptım tam istediğim sonuca varamadım ama ahanda size motorla ilgili bir kaç örnek...
  15. orveg

bugün benim doğum günüm

hadi arkadaşlar ya sabahtan beri kimse kutlamadı bari siz kutlayın:P
  16. orveg

Tünek Tepe

Akşama kadar evde otur otur canım sıkıldı. Bir de yardan uzaktayız. Bunalmışım şöyle güzel manzaralı bir yere gideğimde efkar dağıtayım dedim. Onca sene Antalyalıyım şu Tünek Tepe çıkmak nasip olmamıştı. Dedim bu seferde oraya gideğim. Hem Antalyayı yukardan ciğerlerime çekerim hem de güzel bie...
  17. orveg

Motosiklette, bisiklet vitesi mantığı...

Arkdaşlar ben motorlarla tanışıp biraz da teknik bilgi sahibi olunca hep merak ettiğim bir şe olmuştu. Motosikletimizde bisiklet vites mantığı... Biliyorsunuz eğer dişliniz büyük ise çekişte çok iyi verim alıyorsunuz fakat hız yapamıorsunuz dişli küçük olduğu zamanda iyi kalkamıyr ama iyi hız...
  18. orveg

Termossos ve Karain Mağarası

Sabah sabah kalktım yapacak hiçbir şey yok denize gideyim dedim canım istemiyor.:pr: Balkondan baktım umarsızca yatan Destinama sonra içimden bir anda atla o seni bir yere götürür dedim ve hiç bir şey düşünmeden kendimi ona bıraktım. ilk ışıklarda bana dediki Termossosa gidelim.Tamam dedim ve...
  19. orveg

200GY-A Sorunları ve çözüm yolları

Selam arkadaşlar hepinize benimde kullanmakta olduğum 200GY-A'nın sorunları ve onlara bulduğum çözüm yönlerini paylaşacağım. 1-Titreşim ile ilgili problem Valla benim yaşadığım en büyük problemdi hangi motor ustasına götürsem cross motor zaten titrer diye başından atıyordu. 0 aldm ben bu motoru...
  20. orveg

Kadın motosiklet sürücülere bayılıyorum...

Trafikte kadın motosiklet sürücüsü gördüm mü acayip hoşuma gidiyor. Özellikle de şöyle vitesli motor kullananlara...:P Ama bazı kendini bilmez otomobil sürücüleri bu arkadaşları rahatsız etmiyor mu deli oluyorum...Hatta bu yüzden kavga ettiğimi bile biliyorum. O yüzden kız kardeşime motor...

Yeni mesajlar