Arama sonuçlarınız

1. armpower

uzun zaman oldu tekrar bilgiye ihtiyacım var(yardım edermisin)

merhabalar sevgili motor sever dostlarım bir seneyi aşkın bir süredir uğur mondial 110 ft kulanıyorum motorumdan çok memnunum bu motor ile yapılacak maksimum hızı ( abartısız 110km ) yapmış biri olarak memnuniyetimi dile getirmek isterim işe gidip gelirim ve motorumla gezmeyi severim uzun...
  2. armpower

arkadaş sporrrrrrr burayaaaa....

slm arkadaşlar bakalım motocu arkadaşlar genelde hangi spor ile ilgilenir ben başlatıyorum ben bilek güreşi ile ilgileniyorum ya sizzz motocular:) motocula r spor yapmıyormuyuz yoksa motorcu dediğin çevik ve seri olur :)
  3. armpower

abart egzosss...........................

s.a merhaba motocu arkadaşlarım benim yine fikrinize ihtiyacım var yazandanda yazmayandanda razı olsun... dostlar ben de 110 ft mondial var aksesuarcılarda satılan oto abartı egzoslarından motora taktımayı düşünüyorum olur mu verim alabilirmiyim ...geçen hafta...
  4. armpower

ölümden dönüş.....................

.herkese hayırlı kandinler arkadaşlar başımdan 1 saat önce geçen olayı anlatayım dedim 100km ile giderken arka lastik patladı 2 kişiydi motorda yolda araç yoktu o esnada motor epey savruldu zor zaptettim dengeyi sağladım motoru sağa çektim ve en yakın benzinlikteki...
  5. armpower

ne oldu böyle yaww

herkese merhaba arkadaşlar bu gün işe gitmek için motorumu çalıştırdım motoru 1 dakika kadar ısıttıktan sonra vitese taktım motor stop etti...ve bir daha çalışmadı buji yi temizledim biraz ateş alır gibi oldu yine stop....aradan biraz zaman geçti daha sonra motoru yokuş aşağı...
  6. armpower

merhaba arkadaşlar bileğinize kuvvet

selamın aleyküm bilek güreşine ilgi duyan ve bu spor ile bütünleşmek isteyen arkadaşları www.bilek.cafesi.com www.bilekci.com sitelerine bekliyoruz bilek güreşi antreman teknikleri ve çalışma yöntemleri yani aradığınız herşey bu sitede beklerizzzz hayırlı günler
  7. armpower

motor flüt çalıyorrrr

merhaba arkadaşlar motorumun ön disk freni resmen ıslı öttürüyor neden bunu yapar çare nedir bilginize ihtiyacım var???
  8. armpower

cümleten selamın aleyküm

:cat: merhaba arkadaşlar bende motorsiklet tutkunuyum ve bu tutkumu cup 110 ile bastırmaya çalışıyorum idare ediyorum işte aynı zaman da bilek güreşi ile ilgileniyorum ve buradan bilek güreşi ile ilgilenen (uzaktan veya yakından tüm motorcu arkadaşlarla irtibata geçmek isterim ...:cat...
  9. armpower

Ilk Deneyimim Olacak Sakarya...!!!

MERABA ARkadaşlar nasip olursa 4 ay önce almış olduğum mondial 110 ft ile yalovadan adapazarına gideceğim (16 haziran) sizce 110 ft ile sakarya yolculuğum nasıl geçer gidilebilir mi?yalova-sakarya arkadaşlar hepinizin öneri ve görüşlerini bekliyorum yolculuğum zehir olmasın şimdiden...
  10. armpower

merhaba soniccc yardımmm

selam sonic motorunu çok güzel şekil vermişsin inan çok güzel üstesinden gelmişsin sana bir kaç sorum olcak yardım edrmisin cevabını bekliyorum
  11. armpower

MoNDİAL 110 FT CUP SAHİPLERİ BURAYAAA.....

cümleten selamın aleyküm millet motorlarımızın (yalnız 110 ft) teknik bilgi ve arızaları konusunda bilgilerimizi bir çatı altında toplamaya ne dersiniz ...buyrun sayfa bizimmmm sevgili arkadaşlar ilk girişi ben yaptım konuyda açayım ben motorumdan memnunum yalnız tek şikayetim marş...

Yeni mesajlar