Arama sonuçlarınız

1. A

motosiklet hangi şeritten gider...?

arkadaşlar ben sorunun cevabını biliyorum ama geçen gün yaşadığım olaydan sonra acaba yanlış mı biliyorum diye tereddüt ettim :cyclopsan sizlerle de paylaşayım... izmir/karabağlar istikametinden gaziemir istikametine doğru orta şeritten 50-60 km/s hızla gidiyorum. yanıma mercedes marka bi...
  2. A

sinirlerimize hakim olmalıyız

arkadaşlar cuma günü yaşadığım bir olayı paylaşmak istiyorum. akşam saat 19:00 suları izmir konak istikametinden balçova istikametine doğru sahil yolundan ince ince gidiyordum. önümde bizim tayfadan ata vardı ama acelesi olsa gerek koptu gitti ben arkadan yetişmeye çalışıyorum. karataş...
  3. A

tavsiye edeceginiz turing-endru var mi?

arkadaşlar bana tavsiye deceğiniz 500-800 lük turing-endru motor var mı? benim aklımda şu anda kawasaki kle 500 ve transalp var. f650 gs i de düşünüyorum.
  4. A

selam

herkese selamlar.... siteye bugün üye oldum ve gerçekten çok beğendim... izmirde oturuyorum. deer 152 m var şimdilik ama satıp kawasaki kle 500 almak istiyorum. kle 500 hakkında yorum ve önerilerinizi de bekliyorum
  5. A

2005 Kanuni Deer 152 [u]

izmirde acil satılık 2005 model (eylül 2005 te alındı) 6000 km. de kanuni deer 152 fiyatı : 2600 ytl tel : 0546 2285448 email: [email protected] ************************************************* »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafından düzenlenmiştir.»»»»»» Lütfen mesajınıza resim...