Arama sonuçlarınız

1. emomen

Satılık 2011 Honda Pcx / 3000 km

2011 temmuz ayında aldığım motorumu bundan sonra kullanamayacağım için satıyorum. Çizik, vuruk, değişme boya vs yoktur. İlk günkü kadar temizdir. Kapalı garajda brandalı olarak saklanmıştır. 3000 km nin tamamını iş-ev arası yapılmıştır. Motorun tüm evrakları (fatura, kullanım klavuzu vs) yedek...
  2. emomen

Satılık Kawasaki KLV 1000 / 2004 Model

Arkadaşlar uzun yol yapmak için geçen sezon aldığım ve zevkle kullandığım KLV1000 'imi ev almak için satıyorum. Temiz ve bakımlı bir makina arayan arkadaşlara tavsiye ederim. lastik ,balata,yag ve akü sezon başında değiştirildi evrakları mevcut. Altna motor servis kayıtlıdır...
  3. emomen

Harley Davidson XR1200X - 2012 - 3700 km

Arkadaşlar temiz ve 3700 km de servis bakımlı... Sıfırdan farksız Sporter XR1200X, kazasız hatasız orjinal. İlan linki http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-harley-davidson-orjinal-harley-davidson-xr1200x-95128307/detay İlandaki fotoğraflar temsilidir ama fotoğraflardakinden...
  4. emomen

18 Mart 2012 / Yuvacık Barajı Gezisi

Havalar yavaş yavaş ısınmaya başladı , Gebzemoto ekibi olarak hafta sonu yaptığımız geziden birkaç kareyi paylaşmak istedim :cat: Kazasız belasız sürüşler. [hr] ________________________ Aramızda uçmayı seven gençler var ; Maşallah gemi gemi.. bütün kadrajı kapatırlar yakında...
  5. emomen

Satılık / Yamaha YZF R125

2 gün önce tüm bakımları yapılmış olup sezonu beklemektedir, tam bir başlangıç motorudur. İlgili ilan; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-yeni-basliyan-motorcular-icin-yamaha-yzf-125-r-73435539/detay
  6. emomen

Sezona Hazır - CBR 600 F

Arkadaşlar motorun bakımları yeni yapıldı , şuan sezona hazır beklemede... 2011 sezonu sonunda da motorun lastikleri (Michelin power pure) değişti ve 250-300 km'deler. İlanda motosikletin resimleri mevcut, umarım iyi bir sahibi olur...
  7. emomen

Satılık /2006 Model Transalp ( XL 650 )

Tertemiz hiçbir sorunu olmayan kaliteli bir enduro. Uzun yol için en ideal makinelerden. Bakımları zamanında yapıldı. Temizliği aksatılmadı. Anlamsız zorlamalar yapılmadı. Arazide kullanılmadı. Km' nin %90' ı uzun yolda yapılmıstır. Alan arkadaş kesinlikle pişman olmayacak motorumun hiçbir...
  8. emomen

2011 Honda Crossrunner

Bu makina hakkında bilgisi olan varmı ? Honda tr de bu makinayla ilgili hiç bilgi yok. İstanbulda sadece 2 tane görebildim şimdiye kadar.
  9. emomen

Motosikletine 'Murat 124' motoru taktı

Aydın, Orman İşletme Müdürlüğü'nde gece bekçisi olarak 27 yıl çalıştıktan sonra emekli olduğunu belirterek, bu süre içinde bir atölyede motor tamirciliği yaptığını söyledi. Emekli olduktan sonra evinin alt katında bir iş yeri açarak tamircilik yapmaya devam ettiğini anlatan Aydın...
  10. emomen

Harley Davidson ve CBR Satılık Montlar

Arkadaşlar selamlar, Yakın dostumun magazasında saf %100 deriden imal edilmiş HD montlar mevcut, Piyasa degeri 450 ile 750 tl olan bu montları elden cıkarmak için, imalat fiyatından satıyoruz. Montlar dediğim gibi % 100 deridir, istiyen magazaya gelip görebilir. Harleyim olsa kullanıp ortalıkta...
  11. emomen

Secure-a-Bike ( Güvenli Motosiklet Garajı )

Cümleten günaydın ve hayırlı işler...:rendeer: Dün gece herzamanki gibi aklımda yılın projesi vardı , google'dan yaptıgım derinlemesi araştırma sonucu bir firma buldum... Türkiyede bu işi yapan cok az firma var. Dolayısıyla kendin projeyi çizip bir kaynakcı ustan varsa ve seni seviyorsa ancak...
  12. emomen

AGV K3 Matt Black Kask - Revit Liteon Mont

Herkese iyi haftalar, Fuar'dan almış oldugum malzemeler hakkında daha önce hiç araştırma yapmamıştım sadece deneyerek ve kalitesini bilerek aldım. Bu ürünleri kullanan arkadaşların bilgi ve yorumlarını bekliyorum...
  13. emomen

Hyosung GT 250R Satmak isteyenler.

Arkadaşlar temiz, 2008-2009 model, enjeksiyonlu , temiz , az kilometre yapmış bir makina arıyorum, satmak isteyenler benimle irtibata geçerse sevinirim... [email protected] (545 924 1902)
  14. emomen

MT 'nin Fuarda bize gösterdigi ilgi ve bilet temini

Öncelikle MT yönetimi ve ailesine teşekkür ederim sayenizde güzel bir fuar ve eglenceli dakikalar yaşadık...:rendeer:
  15. emomen

2003 model Fazer 600'a yan grenaj yapılabilirmi?

Arkadaşla 2003 model Fazer 600 için yan grenaj yapan yada satan bir yer biliyormusunuz? Bu işi yapan bir kaç yer duymuştum. 2009 fuarında her model motosiklete grenaj yaparız gibisinden muhabbet etmişti. Sizce Fazer'e yan grenaj yaptırma - alma gibi bir olanağımız varmı. örnek resim;
  16. emomen

Deli istiyordunuz, alın sürü ile deli..

http://www.evisor.tv/tv/motorrad-fun/stunt-riding-11100.htm yorum yapamıyorum.....:mrgreen:
  17. emomen

[M.T Bilgi İşlem ve Bilgisayarcılar]Grubu

Hey ahali duyduk duymadık demeyin, bugün tüm bilgisayarcı arkadaşlarla açılışımızı yapıyoruz ... vatana millete hayırlı ugurlu olsun topağımız :mrgreen: Abi bilgisayar hata veriyor, Abi sende iyi oyunlar vardır, Benim windows çöktü abi bi el atsana, Akşam işin varmı abi, bize gelip...
  18. emomen

Resimdeki motorun namını duyan varmı?

Arkadaşlar, nette gezinirken aşagıdaki resimle karşılaştım, resimdeki motorun ne oldugunu hala çözemedim,hyosug'un Rt serisine benzettim, ne olduğunu bilen varmı ? yardımcı olurmusunuz...:mrgreen:
  19. emomen

Keeway Yatak

arkadaşın keyifi yerinde :queen: hakkaten uyuyormu bu yaa :silent:
  20. emomen

Satılık MT-03 , 2008 , Km 5200

Fiyatı düşürdüm!!!!! Yurt dışına master için gideceğim. Uçakta yer olsa MT mi de götürürdüm:salut: http://www.sahibinden.com/sok_fiyat_acil_yurtdisina_gidecegim-60WQQaXQQ14733621WQQpXQQdisplayitem