Arama sonuçlarınız

1. Janus

Yardim Lütfen!!!!!!

Arkadaşlar bankadan ikinci el motosiklet kredisi aldığımızda, banka kasko olayına zorunluluk getiriyor mu sıfır km motorlarda olduğu gibi?
  2. Janus

HONDA 600 RR Movıstar 2006 -resimli-

Dün Honda'daydım. Yeni gelen bu modeller müthiş arkadaşlar. "Binecen ölecen" tarzında aletler. Fiyatı sadece ve sadece sırf ayağınız alışsın 19.750 YTL. Anahtar teslim fiyatı ise 20.050 YTL. Bilginize. NOT: Bide resim eklemeyi becerebilirsem oldu bu iş. NOTUN NOTU: Arkadaşlar aradan 20 dakika...
  3. Janus

Yerli üretim Grenaj Ve Kuyruk.

Arkadaşlar. Şu an piyasadaki racing motorların grenaj ve kuyruk kısımlarının yerli imalatını yapmayı düşünüyorum. Teknik imkanlar elimde mevcut. Yalnız distribütör firmaların (mesela 2001ve üstü model 600 f) grenajı kaça getirttiklerini yani onlara geliş fiyatlarını bir türlü bulamadım bu...
  4. Janus

Honda dan 100 000 km garantisi.

Bugün görüştüğüm bi ikinci el motor satıcısı 1996 model (900 RR) 45 000 küsür bir motorun km sini ben çok deyince honda da farketmez abi hondanın "yüzbin km" garantisi olur motorlarında dedi. Ne kadar doğru bu arkadaşlar acaba? Bana hikaye gibi geldi... Ya size göre nasıl?
  5. Janus

Su yerine...

arkadaşlar yaz sıcağında radyatöre koyulabilecek sudan daha iyi soğutan antifiriz harici bildiğiniz ya da kullandığınız birşey var mı?
  6. Janus

Suzuki / GSX R 750 hakkında.

Bu makinanın 97 98 modellerinden "racing ler aleminde en dayanıklı ve en sağlam yapılmış; yatak sarması, krank çıkarması en zor motor" diye sözediliyor. Siz neler duydunuz? Var mı bişeyler arkadaşlar?
  7. Janus

Fiat artışı hakkında Güncel haber

Döviz kurundaki artışlar nedeni ile Mayıs ayının sonunda 0 km. motor fiyatlarında artış olacakmış diye duydum arkadaşlar. Ama bence son ÖTV zammının bir kısmını da olsa bayiiler karşılamıştı ki halen böyle ilanlar camlarında asılı duruyor bazılarının hala; sanırım bu kurdaki artış bahane...
  8. Janus

Acil yardım. CBR 900 RR (1998)

Arkadaşlar 1998 model CBR 900 RR alıcam ama; sizlerin bu modeldeki Cbr için bilgileriniz benim için çok etkili olacak. Yardımlarınızı bekliyorum. Tecrübenizi paylaşırsanız yanlış bi karar vermekten kurtulacağım belki. Şimdiden teşekkürler.:silent:
  9. Janus

CBR 600 F arıyorum. Max=11.000 ytl / 2004 ve üzeri

CBR 600 F arıyorum. 2004 ve üzeri Antalya'da olursa çok iyi olur. Ama herkese açığım.
  10. Janus

CBR 600 F arıyorum. Max=11.000 ytl / 2004 ve üzeri

CBR 600 F arıyorum. 2004 ve üzeri modellerde. Antalya da olursa çok iyi olur.
  11. Janus

Ne yapmalıyım?

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 600 lük bi motor almak üzereyim. İkinciel düşünüyorum. CBR 600f ler çok hoş duruyor. 2002 model var bir tane nette buldum 18.000 km de. 11250 istiyor. Parası üçaşağı beşyukarı önemli değil. Bi tane daha var 2003 model 8.000 km de. 12000 ytl istiyor. Birinci...