Arama sonuçlarınız

1. sinans

fethiyede kalınacak guzel ve ucuz yer

Merhaba, gectigımız cuma motorla yola cıktım ılk durak ayvalıktı ordan pazar bodruma otele cektım.sımdı planımda fethıye ve marmarıs var.ama otel ayarlamadım pansıyonlarda kalmayı dusunuyorum.öludenizde daha once kalmıs yada orada yasayan arkadaslardan onerı beklıyorum.sımdıden tskler
  2. sinans

Cbr 600f 2006 Kırmızı

Pazarlık payı vardır yeni motor alacağım için satıyorum.. http://www.sahibinden.com/acil_satilik_2006_model_600f_WQQaXQQ10305264WQQpXQQdisplayitem
  3. sinans

barbar olarak gösterilen motorcular

dün akşam izlediğim dizideki bir sahneyi sizinle paylaşmak istiyorum.resmen motorcular eski turk flimlerindeki barbarlara benzetilmiş.Hani hatırlarsınız barbarlar hanlara yemek yemeğe gelir ama etrafa sataşırlar zarar verirler aynen öyle gösterilmişti.afedersiniz ama bır annenın cocukları...
  4. sinans

İşin içinden çıkamadım belki siz çıkarsınız?

Herkese merhaba, Yenibir motor almayı düşünüyorum ama muallakta kaldım.Almak istediğim motor hyosung gt250 r ama bir araştırma yaptım 0 km de fiyat 8250 ytl . 2. el bir hyosung gt250 r buldum daha 900 km de ve 6500 ytl veriliyor garantisi devam ediyor daha yuksek cc ye geçmek için satılıyormuş...
  5. sinans

benzinde indirim

yanlış duymadınız yarınan itibaren %1,3 indirim var hayırlı olsun..
  6. sinans

aprillia

arkadaşlar aprillia scrabeo 500 için yan tarafta ayağın hizasında ince seffaf bir plastikten rüzgarlık var onu bulabileceğim yer varmıdır motomax ı aradım hiç iç açıcı konuşmadılar yani suanda ellerinde yokmuş ne zaman gelir belli deil.Yan sanayi satan yer varmıdır acaba yardımlarınızı...
  7. sinans

arora 150 cc scooter

Model:ARORA Km:3500 km yıl:2006 renk :siyah Fiyat:2100 ytl açıklama:150cc, 4 zamanlı motorda çakar bulunmaktadır. Sepet ve 2 adet kask da fiyata dahildir. Kesinlikle kazasız ve hasarsızdır. BORA BAŞARAN Tel (iş) +90-555-6816635 Tel (cep) +90-544-2781040 Not:Kuzenimin motoru aracılık...
  8. sinans

race için taşıma çantası

merhabalar yine bir soru benzın deposu üzerine takılan çantalar var race tarzı için onlar nerede satılıyor bilin arkardaşlar varmı bide yakından gören varsa içine laptop sığarmı yada laptop taşımak için ne yapmam gerekiyor şunuda belirteyim arkamda eşim oturuyor ve sürekli iş götürüp...
  9. sinans

allahıma şükürler olsun

selam gecen aftalarda motor için yurtdışından parça beklediğimi yazmıştım parça geldi:queen: yani beyin takıldı çok şükür motoruma binmeye başladım allahıma binlerce sükür:cat: valla dün gece şükür namazı kıldım haftayada kısmetse kurban keseceğim aylardan beri motor hasretiyle yanmışım be...
  10. sinans

kötü düşüş

izlerken içim gitti sizinlede paylaşmak istedim belki daha önce izlemiştirsiniz izlemeyenler için... böyle tehlikeli hareketler yapmayalım lütfen..:farao: http://www.superbike.co.uk/video/crshbike_news_83256.html ************************************************* »»»»»» Bu Mesaj Moderator...
  11. sinans

en sonunda

bi kaç gün önce konuşmuştuk sonunda motorumun parçası yurtdışından geldi gerçi henüz motora takıp denemedik ama olsun yurtdışından gelmesi bile benim için bi aşama ve bugun uzun zamandan beri ertelediğim ehliyet olayınıda hallettim yani kursa gidip yazışdım kısmetse 8temmuz sınav ya işte bole...
  12. sinans

siz bilirsiniz arkadaşlar!!!

merhaba:rendeer: normalde yamaha motorum var ama bi parçada sorun olduğu için yurtdışından parça bekliyorum:salut: tabi bu arada yaya kaldım şöle küçük bi bütçeyle scooter almayı düşünüyorum ve bu konu hakkında hiç bi bilgim yok:silent: internette biraz gezdim 2. el yani 3-4 aylık mondiallar...
  13. sinans

acil yardım arkadaşlar sıkıştım kaldım

bi motor aldım başıma bela yamaha yzf r750 93 model beyniyle ilgli bir sorun var dediler tamire verdim şimdi beyin başka yerde motor başka bir yerde beyni yapan oldu diyor ama takıyoruz çalışmıyor motoru tamir edende kesin beyinde diyor kalakaldım kime ne diyeceğimi şaşırdım sizlerdem ricam...

Yeni mesajlar