Arama sonuçlarınız

1. hopeless1

Çok şükür Sonunda motorumu alabildim.

Son 1,5 yıldır yok 151rs yok bisan senatör, Asya as 125t mondial 125zn arasında gidip gelirken ve para biriktirme hesapları yaparken sonunda bugün mondialin fiyat düşürmesinide fırsat bilip cebimde 1,800 ytl ile bayii ye gittim. Aklımda 125zn varken çıktığımda kırmızı bir zat ım olmuştu...
  2. hopeless1

Ankarada Mondial 150zat yada Bisan senatör arıyorum

Slm Arkadaşlar... Ankarada temiz tercihen 2006 model zat yada senatör arıyorum.
  3. hopeless1

bu teste bi bakın bakalım.

Arkadaşlar Reklam olmasın diye başlığa yazmadım ama kanuni sitesinde ödüllü bir test açmış. doğru cevaplayan 3 kişiye atv safarisi hediyeymiş. Sorular burada bi göz atın sonra www.kanuni.com.tr den testi çözersiniz. kazan olursa buradan bi haber etsin yafuuuu... 1 -) Lastik havaları ne zaman...
  4. hopeless1

Ankara daki 130ytl ye kurs buldum...

Arkadaşlar daha önce böyle bir başlık vardı ama şu anda bulamıyorum malesef. olsun buradan devam ederiz bir sakıncası yoksa. Herkes bildiği uygun kursları yazıyordu önceki konuda. Bende buraya benim bu gün kayıt yaptırdığım yeri yazıyorum. Ankaralı arkadaşlar bilirler buradaki kurslar 200-300...
  5. hopeless1

Bisan Bisan Senatör

Motor Tipi : Tek silindir, hava soğutmalı, dört zamanlı Min. Yerden Yükseklik (mm) : 105 Çap x strok : 57,4 mm x 57,8 mm Boş Ağırlık : 143 kg Motor hacmi : 149.6 ml Fren Performansı : <=7m/30 km/h Azami güç : 8 Hp / 7500 r/min Egzost emisyonları CO (%); HC (ppm) : CO<=4,5%; HC<=1200...
  6. hopeless1

Disk fren ile kampana arasındaki farklar nelerdir?

Slm arkadaşlar... motosikletlerde disk fren tavsiye ediliyor genelde kampana olunca biraz soğuk bakılıyor ama ben ikisi arasındaki tüm farkları bilmiyorum. mesela çin malı motorlarda hareket halinde motor stop etme şikayetinde bulunan arkadaşlar vardı böyle bir durumda disk frenlerin...
  7. hopeless1

Asya motor zam yapmamış beyler.... :)

Slm arkadaşlar çoğunuz biliyorsunuzdurda belki fark etmemiş arkadaşlarımız vardır. onların işine yarasın. Asya motor fiyatlarını arttırmamış. web sitelerinde şöyle yazıyor.... benim gibi motor alacaklar gelin burada karar verelim hep beraber.. ben mondial 151 rs düşünüyordum şimdi 1.737 ytl...