Arama sonuçlarınız

1. Battal

Piaggio X8 250cc motorum satılık

Motor 7500 km'dedir. 6000 bakımı yapıldı, buji, yağ vs değişti. Sadece 1 kere çok düşük hızda (10 -15 km/sa gibi) yan yattı. Önemsiz 1 -2 çizik var. Zaten Fiyatı da ona göredir. Fiyat olarak 6.850 YTL istiyorum. Biraz pazarlık payı var. Hyosung GT250 ile takas yapabilirim. Bu arada ben...
  2. Battal

Moto Guzzi Breva 750 alsam mı? acaba.

Arkadaşlar, Ben şu and Piaggio X8 250 kullanıyorum. Genel anlamda çok memnunum, bir scooter olarak oldukça güzel, bütün eşyamı bagajına yüklüyorum, performans vs.. bence gayet iyi. Fakat geçen gün serviste bir Moto Guzzi Breva 750'lik gördüm. Sahibi satmak istiyormuş vede hemen hemen benim...
  3. Battal

X8 250 Premum aldım

Arkadaşlar, dün akşam itibariyle artık bir X8 250 Premium sahibiyim. Önceki motorum bir Runner 200'lük (halen duruyor). Runner'a göre daha oturaklı ama henüz frenlerine alışamadım. Biraz sıkı fren yaptımmı motorun arka tekeri kayıyor. Halbuki Runner'da asıl asılabildiğin kadar. Ha bide bunda...
  4. Battal

Kaç kere kaza yaptınız ve hız kaçtı?

Çok tatsız tuzsuz bir konu olduğunu biliyorum. Ama uzun süre motor kullanan birini gördüğümde ilk sorum bu oluyor. Çünki okuduğum bir yazıda çok deneyimi olan bir motor sürücüsü, röportajda, "Düşmeyen motorcu yoktur, eğer varsa bile ben düşmem diye birşey söyleyemez" diyordu. Benim etrafımdan...
  5. Battal

Honda Sİlverwing FJS 600 ABS alsam mı?

Sevgili motosiklet tutkunları. Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Şu an için Gilera Runner 200 kullanıyorum. 2004 model ve alet 21000'de. Aslında çok güzel motor ama bu işi bilirsiniz, hele bi o rüzgarı yemeyegörsün insan motor üstünde, bir türlü iflah olmaz. Sürekli daha yeni daha güçlüsünü...

Yeni mesajlar