Arama sonuçlarınız

1. GKN

Gkn asker =)

Vatani görevimi yapmak üzere yarın sabah yola çıkıyorum. Acemi birliğim Mebs. Ok. ve Eğt. Mrk. Komutanlığı Mamak Ankara.:bounce: 5 yıldır MT de bilrikteyiz, kısa bir ara verip umarım bir ömür devam ederiz. Gidip te dönememek dönüpte bulamamak var derler, onun için hepiniz hakıınızı helal edin...
  2. GKN

Bugün 17 Ağustos..

Büyük depremin üzerinden 11 yıl geçti.. Ne yol katettik dersiniz?? Mübarek Ramazan günü bi analım hatırlayalım istedim, hayatını kaybedenlere dualarımızı esirgemeyelim..
  3. GKN

Doğum günü kutlu olsun mutlu ol senelerce Derya kuzusu =)

Sevgilim doğum günün kutlu olsun herşeyin en güzeli en iyisi yaşamın boyunca seninle olsun:rendeer: ---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:38 ---------- XvGYJeRYwsg
  4. GKN

B RH + Trombosit Acil (Çapa)

Kaza yapan bi kardeşimiz için acil kan ihtiyacı vardır. Altunizade marmara üniversitesi hastanesi B RH + (Pozitif) 0555 468 89 22 Saltuk. Tabiki kan verme şartlarına uygun olunması gerekmekte, Son 3 ay içinde dişçiye gitmemiş, sarılık hiç geçirmemiş, ameliyat olmamış narkoz almamış, madde...
  5. GKN

Apv_41 çenkis abi, Mutlı yıllar =)

Şimdi gördüm facebooktan nice nice senlere Cengiz abi:rendeer:
  6. GKN

Mutlu yıllar Metehandro =D

Sevgili Mete aysal, Nice nice yıllara :rendeer: Nasıl gözden kaçırdılar doğum gününü yav:silent: Şimdi gördüm Feysbukta, Allah hayırlı uzun ömürler versin güzeller güzeli kızınla beraberr:rendeer:
  7. GKN

Acil kan ihtiyacımız var..

Selam Arkadaşlar, Lösemi hastası kuzenim bir çoğunuzun da bildiği gibi 2 yılı aşkındır tedavi görmekte, bu aralar kan değerleri düşük olduğu için hastanede yatıyor. Kan itiyacımızı kan takasıyla sağlıyoruz. Kan vermek isteyen arkadaşlar grup farketmeksizin Koşuyolu Marmara Üniversitesi...
  8. GKN

Yılın Nikah ı Jesse evleniyorrrr =)))

Evet arkadaşlar bu hafta sonu cumartesi günü 5.12.2009 Sitemizin evlenmesine imkansız gözle bakılan üyelerinden Jesse dünya evine giriyor. Cumartesi günü nikah saati 16:31 de :P Ataköy Yunus Emre nikay salonunda kaıyıcaz jes e :cherry: Katyayıda burdan eshefle kınıyorum BACO mu elimden aldığı...
  9. GKN

Kim bu köprü yolunda yürüyen insanlar ??

Ne zamandır bu topic i açıcam, bu güne kısmetmiş. Bir çoğunuzun dikkatini çekmiştir, trafik saati olsun olmasın, köprü yolunda emniyet şeridinde yürüyen insanlar görüyorum, seyyar satıcılar dışında bu kişiler.. Zaten seyyar satıcılarla her akşam ve sabah trafiğinde içli dışlı oluyoruz aralarda...
  10. GKN

Şimdide bana yardım lazım :D

Selam MT tekinik ahalisi, genelde cevap yazığım bir bölüme soru sormak her ne kadar garibime gitsede :) Şimdi bilidiği üzere 98 yamaha r1 im var. Motorumda uzun zamandır çözemediğim bir çok ustayada çözdüremediğim bi sıkıntı var.. Motorda bir boğulma problemi mevcut, basit bir anlatımla 150 km...
  11. GKN

Aykut ve Ayşen in sağlık durumları hakkında..

Biraz önce aldığım bi haber, Aykut un henüz ameliyat olmadan iki bacağınıda hissetmeye başladığı yönünde.. Sanırım Allah yüzüne güldü. Ayşen ile ilgili taze bi hbaer alamadım alınca paylaşırım İkisine de tekrar tekrar geçmiş olsun:rendeer:
  12. GKN

Acil B RH - (negatif)

Dün kaza yapan arkadaşlarımızdan Aykut Urak için Acil B rh negatif kan aramaktadır. Yardımcı olmak isteyenlerin Vakıf Gureba hastanesine gitmeleri gerekmektedir. AŞKIN TEKİN 0535 719 86 72
  13. GKN

Mutlu yıllar Gürkan (KOMTAN)

Gürkanım burnu çiçeğinde yada çiçeği burnunda müstakbel evli moderatörüm yada müstakbel güveyim:P Mt nin 1 numaralı adamı, ilk üyesi kurucusu imalatçısı :P Güzel adamsın seviyoruz seni, doğum günün kutlu mutlu olsun, Allah yeni yaşında istediğin herşetin en iyisini nasip etsin:rendeer:
  14. GKN

Nice Yıllara Terorizer (Ümit)

Canım kardeşim, doğum gününü kutlu olsun, önümüzdeki hafta makinanı alıp gazcıların arasına karıştığın günü de kutlayıp ıslatalım ::winkwink Allah gülen yüzünü soldurmasın, kalbinin temizliği yüzüne yansıyan sayılı insanlardan olmak güzel bi duygu olsa gerek senin adına.. Herşey gönlünce...
  15. GKN

Mutlu YIllar Alper_Tim

Alper im çiğköfte kralım, Regalci hippi kardeşim, Aşkın baharında ayakları havada uçan divanem, Cumhuriyet çocuğum :cherry: Doğum gününü kutlarım canım kardeşim, yeni yaşın sana hayattan beklediğin herşeyin en güzelini en iyisini getirsin.. Sevdiklerin ve ailenle birlikte , çünkü bunları...
  16. GKN

Mutlu Yıllar PATRON

adminimiz sitemizin patronu desmodromic tekerci, canımmız kardeşimiz adminimiz erhanın doğum günüymüş, şimdi feysbuktan gördüm:) erhancım nice nice mutlu yıllara, yeni yaşın sana mutluluk huzur sağlık getirsin damla ve ailenle birlikte.. :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
  17. GKN

mutlu yıllar hanedanım =)

canım ciğerim, çakma filozofum 150 likle 250 yapan yegane insan, doğum günün kutlu olsun nice mutlu kutlu bol paralı sağlıklı huzurlı yıllara.. ee yaş kemale erdi bırak artık motor işlerini yatçılığa başla sosyeteye gir, zengin bi hatun bul , evlen torun torba sahibi ol :P olmadı biz seni...
  18. GKN

İstanbul MT- Alper çiğ köfte yaparsa nasıl olur? :p 4 Nisan Cumertesi

Selam herkese, Bu hafta sonu cumartesi (04.04.09) günü sitemiz moderatörlerinden organizatörümüz canımız ciğerimiz Alper_tim arkadaşımız yeni bir işyeri açarak çiğ köfte işine el atıcak:P Kıllı elleriyle yoğurduğu köfte ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum ama :P Dostumuza hem destek vermek amaçlı...
  19. GKN

Nice mutlu yıllara Derya Kuzusu (Ninjet)

Bugün sevgilim aşkım kuzum, Derya kuzusunun doğum günü,; Bebiş, nice mutlu yıllara, yeni yaşında sana huzur mutluluk sağlık bol miktardada para (komisyonum dailinde:P) birde beyaz k9 600 diliyorum, istediğin isteyeileceğin herşeyin en güzeli seninle olsun derya kuzum:rendeer::rendeer:
  20. GKN

heppi börtdey MeHeReReMeKePeNeRe :p

canım cigerim, teker kralım drift manyağım, biricik kardeşim, drift religion üyelerinden meeram; doğum günün kutlu mutlu hayırlı uğurlu olsun, allah uzun sağlıklı mutlı bolll paralı bi ömür nasip etsin seni seviyoruz:rendeer: heppi börrrtdeeyyy tuu yuuu canim :P