Arama sonuçlarınız

1. ezuer

mt25 aldım ama

arkadaşlar 5-6 ay Spontini 110 deneyimim var. Vitesli motor kullanmayı biliyorum ama aktif olarak kullanmıyorum. Pazartesi MT-25’i bayiden almaya gidiyorum. Sizce tek başıma sürebilir miyim yoksa yanımda deneyimli birini götürmem daha mı mantıklı?
  2. ezuer

pcx vs mt25

Arkadaşlar başlık saçma gelebilir evet ama sorum biraz farklı. Şu an kuryelik yapıyorum, Spontini 110 kullanıyorum. Yaz geldiği için direkt MT-25 alıp gezmek istiyorum çünkü motoru gerçekten çok seviyorum. Ama Spontini cidden aşırı kötü bir motor olduğu için bir yandan da “önce PCX alıp...
  3. ezuer

MT25 vs R25

arkadaşlar sıfır alıyorum çünkü ikinci ellere güvenim yok. benim mt daha çok hoşuma gidiyor ama çevremdekiler r25 daha güzel gözüküyor falan diyor. çok kararsız kalıyorum böyle durumlarda. sizce hangisi? 1 yıllık 110cc deneyimim var.
  4. ezuer

mt25 alsam mı çok kararsızım

Merhaba arkadaşlar, bende spontini 110 var. Ben normalde bunu satıp PCX alıp kuryeliğimi rahat bir şekilde yapıp sonra MT25 almayı planlıyordum. Ama sonra dedim ki zaten aynı parayı kazanacağım, sadece götüm rahat edecek. O yüzden PCX'i iptal ettim. Spontini'ye eşek niyetinde bineceğim. ve MT25...
  5. ezuer

LS2 DART 2 EVO alınır mı?

Kuryelik için bu eldiven alınır mı? aslında yarım parmak olsa daha rahat olur ama düzgün yarım parmak bulamadım. bütçe 1000-1500 arası oynar. https://www.trendyol.com/ls2/dart-2-evo-eldiven-siyah-p-1111571923?boutiqueId=61&merchantId=114035

Yeni mesajlar