Arama sonuçlarınız

1. D

2024 pcx yakıt tüketimi

Ekranda 1.9 yazıyor tüketime. Sakin olurunda kullanıyorum. Trip 350 km oldu benzin ışığı yandı yakıt aldım. 6.8 litre. Net olarak 100 km de 1.9 yaktım. Bazen 80 90 kmh çıktığım oldu otobanda. 150 km ye yakın şehir içi kullandım. 90 lara çıkmasam büyük ihtimal 1.8 1.7 yakardı motor. Yakıt...
  2. D

2024 Pcx fren

diom vardı şimdi 2024 pcx e geçtim. Ön abs arka kampana. Bilenlere şunu sormak istiyorum. Bugün motora alışmak için bi fren denemesi yaptım 2 freni kombine olarak sıktım arka frene biraz daha fazla bastım. Arka teker kaydı hafiften. Genel olarak dio nun frenlerinden kimse memnun değil ama ben...
  3. D

Scoterlerde fren kullanımı.

Scoter sürüyorum. Alışkanlık kazanıp. Sol 3 parmağım arka frende. Sağ 2 parmağım süreki manetin üzerinde seyahet ediyorum. Özellikle şehir içlerinde. Otoyollarda çevremde araç yoksa. Manet üzerinden çekiyorum ellerimi. Sakin sürmeme rağmen bu sayede ciddi manada olaylara karşı tepkimin...
  4. D

Motor korumaları

Scoter kullanıyorum. Mont aldım xspeed war modeli korumalarını incatech level 1 ile değiştirdim. scoyco k26 dizlik aldım. Kendimi güvende hissetmeye başladım. Her ne kadar düşük hızlada seyir etsem. Dikkatlide sürsemde aklımda hep güvenlik önlemi almalıyım düşüncesi vardı. Gayet güzel oldu...
  5. D

Sele altı anahtarı

2024 pcx im var. Anahtarı sele altında unutursak diye plastik hir anahtarla kontağın yanından seleyi açabiliyormuşuz. Bu plastik anahtar motora özelmi yoksa bir anahtarvile bir çok pcx in selesinş açabilitormuyuz. Eğer açılıyorsa sele altına birşey koynak pek güvenli değil gibi geldi bana
  6. D

Pcx ile merhaba

Merhabalar 2024 pcx ile başladım. Uzun süre kullanmayı düşünüyorum. Montumu aldım. Kaskım var idare eder bir eldivenim var. Dizlik almayı düşünüyorum. Param kalmadığı üçin erteledim. Scoyco k26 ilgimi çekti. Bütçemi düzeltebilirsem bir tane almayı düşünüyorum. Çok fazla insan korumaları alıp...

Yeni mesajlar