Arama sonuçlarınız

1. O

Parmak acısı

Arkadaşlar 2 parmak fren yapıyorum uzun yollarda parmaklarım uyuşuyor 4 parmağa geçiyorum öylede sürmek zor nasıl kaç parmak kullanmam lazım yada başka bir yöntemi varmı
  2. O

Honda crf 250

Arkadaşlar kazadan sorna ufak sorunlardan dolayı drift l den ayrılmak zorunda kaldım bı tanıdık crf 250 rally motorunu satıyor 2017 model sizce nasıl alınırmı artık İzmirde yaşıyorum uzun yollarda felan rahat edermiyiz artçı ile beraber kullanan arkadaşlar varmı
  3. O

Kaza sorusu

Arkadaşlar acilde sıra beklerken yazıyorum son 1 haftadır izmirdeyim bugün çiğlide trafik vardı 2 arabanın arasından geçiyordum tam geçerken sol taraftan önüme araba çıktı bende panikle ön frene asıldım yere düştüm ne yapmam lazım suçlu ben miyim ehliyetim yetersiz tutanak felan tutmadık...
  4. O

Arazide lastik kayması

Dün dik bir tepeye çıkmak istedim motor gidemiyor gaza yüklenincede lastik kayıp toprağın içine giriyor tepelere nasıl çıkabilirim
  5. O

Ls2 parça

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım LS2 kaskım bugun geldi ve içinden böyle bir parça çıktı https://hizliresim.com/tuk5d49 bunu nereye takıcam ve arkadaşlar kaskı takınca kulağım katlanıyor bunu nasıl düzeltebilirim