Arama sonuçlarınız

1. O

Pantolon altina giyilebilecek dizlik önerisi

Zaten dar pantolon giymiyorum, pantolonumun altına giyebileceğim dizlik var mıdır? Korumalı pantolondan bahsetmiyorum ancak ondan zaten var, bana şuan pantolonunda altına giyebileceğim bir koruma lazım.
  2. O

Yeni başlayan birine motosiklet koruma için tavsiyeler

Disarda birakmak icin disk kilidi, evde birakmak icin zincir arti zincir kilidi almayi dusunuyorum, ekstra olarak kn tag ve takip sistemi taktiracagim, eksik veya yanlis gordugunuz bir sey varsa beni uyarirmisiniz. Ayrica takip sistemi icin tavsiye verirseniz cok sevinirim, benim icin sms...
  3. O

Harley Davidson 883 Iron Kullanıcılarına Genel Soru

883 almak istiyorum, ilk merak ettiğim şey ABS. Hangi yıl ve sonrasında abs oluyor. Ayrıca görsel olarak abs olup olmadığını nasıl anlarım sanırım diskten tam anlaşılmıyor. Ayrıca hangi yıldan sonra neler geliyor ve genel olarak nelere dikkat etmem lazım bilgi verirseniz sevinirim.
  4. O

Ducati Diavel Dark Alınır mı?

2015. 2016 veya 2017 diavel dark almak istiyorum ancak fiyatları düşük geldi. Bu motorların bir sorunu mu var? Desmosu yakıtı vs. yürütme maaliyeti fazla biliyorum ancak cumartesi motorum olacak dolayısıyla bunları kabule diyorum. Ancak ustalarla akraba olmak istemiyorum böyle bir durum mu var?