Arama sonuçlarınız

1. domdom41

Yamaha Kalite Olarak Nereye Gidiyor?

Selamlar dostlar, 2024 XMAX Tech Max sahibiyim. Motorum 2025 Ağustos çıkışlı ve 2.ayında 2.500 km’de iken motor bloğu ve yağ pompası problemi yaşadım. Servis garanti kapsamında parça değişimine gitti. Burada paylaşmıştım zaten. Son 15 gündür bu işin peşini bırakmadım. “Bende mi denk geldi?”...
  2. domdom41

xmax değer kaybım ne kadar olur?

2500 km'de olan xmax techmax 2024 model motorum geçen hafta motorundan gelen garip ses üzerine serviste şuanda. :( Ve motor açılacak parçalar vs değişecek denildi. Açıkcası yamaha gibi bir markada başıma böyle bir olay geldiği için midem bulandı ve motorum servisten çıktıktan sonra direkt...
  3. domdom41

Xmax motordan gelen ses

Normal yolumda gidiyodum motor stop etti. Sonra biraz bekledim çalıştırdım motordan sanki bişey vuruyormuş gibi tak tak tak ses geliyor gaz verince de aynı ses geliyor ama gaz yemesinde sorun yok. Servise götüreceğim de eve böyle gitsem sorun olur mu bilemiyorum. Ne sesi olabilir nelere...
  4. domdom41

XMAX 250 Tech Max vs Forza 250 Karşılaştırması

Arkadaşlar selam, son zamanlarda touring/naked motorumu satmam ile birlikte motor arayışına girmiştim. Bu arayışta en çok bu ikili arasında kararsız kaldım ve yaşım (25) gereği daha sportif olması açısından XMAX'i tercih ettim. Bu konuyu açmamda ki sebep benim gibi kararsız kalan arkadaşlara bu...
  5. domdom41

Çok kararsızım motor tercihi yardımmmmm

Arkadaşlar selam, motor serüvenime yaklaşık 10 ay önce dominar 400 ile başladım. Bu güne kadar bu süreçte hiç zorlanmadan kolayca öğrendim hiçbir sorun da yaşamadım çok şükür. Dominar 400'ü sattım, satma sebebim ise sürekli titreşim hissetmem motorun 2. el piyasası çok kötü olması, sürekli...

Yeni mesajlar