Arama sonuçlarınız

1. V

tvs rtr 200 sigorta arızası

motorun ayaklık sensöründe sorun vardı bunu iptal ederek kabloları bağlatırarak iptal ettirdim fakat yaklaşık 1 saat sonra tekrar oldu motorcuya geri döndüm sigortaya vs baktık ve sigortanın oksitlendiğini gördük motoru bıraktım eve geldim fiyat vs söylemediler fakat açıkcası fiyatı çok tutarmı...
  2. V

TVS RTR200 Yan ayaklık sensörü bozuldu

rtr 200 üm var yan ayaklık sensörü bozuldu bundan dolayı yolda kaldım zar zor motorcuya gittim sonrasında yan ayaklığı sıktı düzeldi sonra 10dk ilerledim tekrar aynısı oldu sonra bir daha gittim dedim abi bunun sensörü iptal edelim direk yoksa yine olucak fln dedim oda yok bunlarda sensör iptalı...
  3. V

tvs apeche rtr 200 şasede gariplik var

motoru ikinci el almıştım zinciri yağlarken bir anda dikkatimi çekti o kısım çok ince gibi geldi ve sanki kaynak yapılmış gibi sizce bir sorun varmı?
  4. V

tvs apeche rtr 200 benzin damlatıyor.

sorun her zaman olmuyor 2 aydır devam ediyor fakat bir gün damlıyor 30-40dk sonrasında 1 hafta kadar damlama yok 2 kere servise götürdüm ikisindede bulamadılar hortumun orda olan kelepçeyi sıktım bir ara bayağı bir damlatmadı fakat bu sabah tekrardan damlamaya başladı sonrasında motoru 4 saat...
  5. V

125 cc başlangıç için motor önerisi

merhabalar yaklaşık 80k bütçem var ikinci el motor almayı düşünüyorum aklımda ns125,driftl,raider var ilk motorum olucak sizce hangisini almalıyım ?

Yeni mesajlar