Arama sonuçlarınız

1. Sha

Gidon Ayna

Motoruma üstten olacak şekilde gidon ayna takmayı düşünüyorum görüşe ne kadar etkisi oluyor kullananlar yazabilir mi
  2. Sha

73kya 0 Rks rk125s

Bu paraya alınır mı ne diyorsunuz?
  3. Sha

Vites düşürürken ara gaz vermek

Vites düşürürken ara gaz vermemenin motora bir zararı var mıdır?
  4. Sha

Motorda vites

Merhaba arkadaşlar henüz acemi sayılırım. Motor sürerken doğru olacak şekilde ne zaman veyahut hangi durumlarda vites arttırmalıyız ve ne zaman vites düşürmeliyiz bilgilendirebilir misiniz?
  5. Sha

80K Bütce 125cc motor önerisi

70-80k aralığında bütcem var 2. el almayı düşünüyorum ve çinli motorlara hiç bulaşmak istemiyorum.Şu an 0-10k kmli tvs raider 125ler ve 2018 model 20-35k km bantlarında Honda cb125fler arasında kararsız kalmış durumdayım. Siz hangisini veyahut hangi motorları önerirsiniz? (İlk motorum olacak)
  6. Sha

2. El Raider 125

Sarı sitede 400 kmde bir raider buldum bayi ile konuştum 75kya kadar indirdi fiyatı ve motorda bir sorun olmadığını tüm araçlarının ekspertiz garantisi altında olduklarını belirttiler. 400 Kmde olup 75kya sattığı için bir şey olabilir diye düşünüyorum. Almadan önce tam olarak nelere dikkat etmem...
  7. Sha

2. El motorda neye dikkat edilmedi?

500 Kmde bir tvs raider 125 buldum ve fiyatı 75k. Bu motoru bir bayi satıyor bayinin sahibi motorda hiçbir sorun olmadığını söyledi. Satın alırken neye dikkat etmem gerek?
  8. Sha

2. El Husqvarna Svartpilen 125 alınır mı?

Sahibindende 130k ile 150k fiyatlarında olan 2 tane ilan gördüm (10000 km-6000 km) ve açıkcası motor genel olarak hoşuma gitti. Sizce uzun kullanımda üzer mi ve 100-150k fiyat aralığında olan 2. el honda cb125rlar (Geneli 30-40 bin km üstü) yerine satın alınabilir mi?
  9. Sha

Ehliyet Yazılı Sınavına Giriş Belgesi

Merhabalar, ben yazılı sınav için gerekli olan parayı 3 hafta önce yatırdım lakin 3 haftadır sınava giriş belgem çıkmadı (kurstan sms gelmedi). Kursa birkaç kere sorduğumda yoğunluk olduğunu ve mebden onay beklediklerini söylediler lakin bir arkadaşım benden 2 gün önce parayı yatırdı ve 1 günde...
  10. Sha

Kolayca satabileceğim 125cc motor önerebilir misiniz

Merhabalar ilk motor olarak alacağım ve sonrasında kolayca satabileceğim bir motor arayışındayım.
  11. Sha

125cc 0 tvs mi 2. el japon mu

Merhabalar ilk defa motor alacağım ve 125ccden başlayacağım bir süre kullandıktan sonra muhtemelen cc yükseltmek için satarım bu bağlamda sizce ilk motor olarak tvs raider 125 mi almalıyım yoksa 2. el japon motorlara mı bakmalıyım
  12. Sha

UM vegas 125 mi freedom 125 mi

Merhabalar 16 yaşındayım ve ilk motor olarak 2. el vegas 125 ya da freedom 125 almayı düşünüyorum sizde hangisi almalıyım ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim top speed vs. ne kadar görürüm bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi bu arada amacım zaten hız değil o yüzden chopper/crusier...

Yeni mesajlar