Arama sonuçlarınız

1. poli

Ekim Ayı İtibariyle 450CC Mont-Pantolon-Bot Üçlemesi

Selamlar herkese, Yurt dışından Almanyaya gidip yukarda bahsettiğim gibi Mont - Pantolon - Bot üçlemesi bakıyorum. Motor öncesinde bir ekipman dizmeye karar verdim ama hangi modellere yöneleceğimi tam oturtamadım. Naked motorlar için hem güzel duracak hem de iyi koruyacak bir üçleme bakıyorum...
  2. poli

Mont önerisi?)

Selamlar herkese, Ben belirli bir süreliğine kuryelik yapıyorum touring motosiklet almak için, bana bu süreçte iki türlü de kullanabileceğim bir mont lazım? Bugünün şartlarıyla Türkiyede maksimum 14,000 bandında mont yurtdışı ise maksimum 270€’luk bir mont bakıyorum. Hem bu dönemde herkesin...
  3. poli

25-30k km scooter tecrübesi̇yle 500cc motordan başlangiç motoru olur mu?

Forumdaşlar selamlar, Sizlerden iki konuda bilgi almak istedim. Birincisi başlıktan da gördüğünüz üzere yaklaşık 25-30bin kilometre scooter trafik tecrübem var ancak vitesli motorlarda çok fazla tecrübem yok. 1-) Benelli TRK 502X - 350.000₺ 2-) Voge 525 DSX - 415.000₺ 3-) CF Moto 450MT-...
  4. poli

140 bine kadar hem kuryelikte (+marti tag) hem de günlük kullanım için scooter önerisi

Hocamlar selamlar, Sizlere yakın zamanda motosiklet başlığı açmıştım şimdi de kuryelik ve martı tag için ikisini aynı anda yapabileceğim hem de günlük bunların dışında beni rahat ettirecek scooter arıyorum. Şu ana kadar baktıklarımdan RKS Freccia 150 uygun gibi. Önerilerinize açığım..
  5. poli

Yeni Başlayacak Biri İçin Öneriler? 250NK vs N250

Forumdaşlar merhaba, Yaklaşık 3-4 senedir aktif motor kullanmıyorum. Kullanmama sebebim de en son kaza yaptığım için motoru satarak ehliyet cezalarını ödemek oldu sonrasında malum fiyatlardan dolayı alamadım. 20 yaşındayım evden üniversiteye gidip geleceğim için motor almayı düşünüyorum...

Yeni mesajlar