Arama sonuçlarınız

1. A

RTR200 arıza lambası sorunu

Arkadaşlar Bu Sorun Contaları Değiştirdikten sonra meydana geldi, bazen arıza lambası yanıyor bazen ise sönüyor. Cihaza bağlattıgımda oksijen sensörü diyor, bende oksijen sensörünü temizlettim ışığı söndürttüm, 2 gün sonra tekrar yandı. Motor ilk marşta tekde alıyordu normalde şimdi gaz açıp...
  2. A

Abs Kutusundan(Beyninden) yağ kaçırma sorun

Bendeki Motor Tvs Rtr 200 bi sabah motora bindigimde arka fren hiç tutmuyordu biraz motoru kurcaladıgımda hidrolik yağının abs beynine gidip o taraftan akıttıgını gördüm bunu yaşayan varmı,? sıkılıp çözülebilir mi? param olmadıgı ve bi süre de olmayacagı için sizden yardım istiyorum.
  3. A

Bu Zincir Motoruma Uyar mı?

Benim Motoruma uyan 428h Buldugum Zincir 428h-o Benim Motoruma Uyar mı 428 Sayısının yanındaki harfler neyi gösteriyor
  4. A

Zincir Uydurma Olur Mu

Arkadaşlar rtr200 did veya rk zinciri yok ölçüleri neye göre oluyor bilmiyorum ama benimki 428H-116L bundan daha yüksek değerde zincir alsam kestirip uydurma şansım varmı fabrika zincirine de 5bin vermek istemiyorum sürekli sıkmak zorunda bıraktırıyor
  5. A

RTR200 Takır Tukur Ses Sorunu

Arkadaşlar Bu Ses Bende 10bin km den sonra Çıktı Motorum 2024 Model Sesin Ön Fren Kaliperinden Veya Bloktan Geldiğini Düşünüyorum. Birde Ön Fren Kaliperi Ufak Da Olsa Oynuyor Ondan mıdır acaba , Bir Fikri Olan Veya Aynı Sorunu Yaşayanlardan Ricam Yardım Edermisiniz. Bu Sesin Aynısı

Yeni mesajlar