Arama sonuçlarınız

1. I

Motosiklet satışı noter işlemi ne kadar sürer

Arkadaşlar merhaba yarın nasip olursa ikinci el motor alacağım fakat satıcının süresi biraz kısıtlı. Saat 9'da açılır açılmaz notere girsek, satış işlemi toplam kaç dakika sürer? Bir de işlemi hızlandırmak için bazı belgeleri hazır bulundurmak önemli diyorlar, nedir bu belgeler yardımcı olabilir...
  2. I

Kasktaki hafif boşluk sıkıntı yaratır mı?

Arkadaşlar merhaba, öneriler üzerine HJC F71 kask satın aldım. Alın ölçüm 58.5-59cm ve satıcıyla iletişime geçip L beden aldım ve kaskı taktım. Elle kaskın arkasını öne doğru ittirince bir parmağın alından içeriye girememesi lazım diye bir şey okumuştum. Aynısını denedim fakat parmağım...
  3. I

10 bin TL kask önerisi

Merhaba arkadaşlar, bu bütçede alabileceğim en iyi kask nedir?
  4. I

Yurt dışından ekipman önerisi

Arkadaşlar merhaba, sıfırdan başlayıp kask dahil ekipman almak istiyorum ve forumdaki bazı arkadaşların önerisiyle daha ucuza geleceği için yurt dışından almak istedim. Hollanda'da yaşayan akrabam var ona getirtmeyi düşünüyorum fakat oradaki internet siteleri ve fiziksel mağazalar hakkında...
  5. I

İkinci el motosiklet alırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir

Arkadaşlar merhaba, nasip olursa önümüzdeki ay ilk motosikletimi alacağım fakat yapmam gereken işlemleri ve nelere dikkat edeceğimi hiç bilmiyorum. Diyelim bir kişi ile anlaştık, motorun sıkıntısı olup olmadığını nasıl anlayacağımdan noter ve sigorta işlemlerine kadar anlatabilir misiniz sizden...
  6. I

110 bine 30 bin km'de RS 200 alınır mı?

Arkadaşlar merhaba, forumda yeniyim. Aslında motosiklet dünyasında da yeniyim 😅 Acemiyim yani bu konularda, sadece araştırdığım kadarıyla bazı bilgilere sahibim. O yüzden sizlere bir konuda danışmak istedim. Bir tanıdık 23 model 30 bin km'deki RS 200'ünü satıyor. Bana da 105-110 bin civarına...

Yeni mesajlar