Arama sonuçlarınız

1. By_RooK

Ön amortisör kitlenirse

Dile kolay yaklasik 20 yildir motor kullanıyorum iyi kotu bir tecrübem var onde ki aracın ani duracağını fark ettim motor one yığılıp kitlenmesin diye arka ve ön frene ayni anda bastım ( on frene cok ama coz az dokundum)ancak ona ragmen ne yazikki ilk kazami yaptim. Arka kaymadi zaten ön teker...
  2. By_RooK

İleri seviye motorsiklet eğitimi

Bildiğiniz güvendiğiniz ileri seviye motorsiklet eğitimi veren bir kurum varmı?
  3. By_RooK

Motorsiklet dalginliga gelmez...

Geçtiğimiz hafta ölümden döndüm kızım hastalandı annesi aradı hastaneye yatırdık diye.. bi telaş apartopar motora bindim yola çıktım geçtiğimiz hafta bayağı rüzgar vardı istanbulda, bunu bildiğim için motora binerken bunu aklıma kazıdım... hastane ye gelmek üzereyken gidisli gelisli bir yola...
  4. By_RooK

İstanbul'da deprem

Fena sallandık silivri merkez li umarım herkes iyidir
  5. By_RooK

Metzeller Me 888 maraton ultra

Motorum henüz çok yeni ancak sorun yasamasamda okuduklarimdan sonra orijinal lastiklerimden (IRC) soğudum. Önümüzdeki ay Çanakkale ye gidip gelicem o yüzden lastik değiştirmeye karar verdim biraz araştırdım ve Metzeller Me 888 maraton ultra almayı düşünüyorum kullananlar olduğu artıları eksileri...
  6. By_RooK

Egzoz fiyatlari

Malum eliminator 500 un berbat bir sesi var neden öyle yapmışlar bilemiyorum ama beni çok rahatsız ediyor oyuzden egozs fiyatlarına bakayim dedim chopper tarzı iki tane boru (aşağıya video birakicam) yaptirmak istedim birkaç yeri aradım neyse arkadaşım ferik egzosa git dedim gittim konuştum...
  7. By_RooK

Aksesuar

Malum kawasaki için doğru düzgün bir aksesuar yok özellik eliminator 500 icin bende istediğim parcalari çizip yapmaya karar verdim. Far korumaligi ile başladım...
  8. By_RooK

Harley sportsterS

Gecen bayi de fatbob 114 bakmaya gittiğimde gördüm bütün algimi yerler bir etti. Acayip kaslı bakınca gözümü alamadığım bir motor. Şeytan çok pis dürtüyor gir borca harca al diye. Sizler ne düşünüyorsunuz özellik kullanan varmi aramızda artılar eksileri nelerdir paylaşırsanız sevinirim
  9. By_RooK

Kawasaki elaminator

Selamlar ikinci açtığım konu satılık ilanı oldu ancak amacım motorunu satıp forumdan ayrılmak değil.. Satma sebebim vulcan s almak daha ekim ayında aldım motorumu alırken geçmişte yaşadıklarımdan dolayı korkmamdı ancak uzun sürmedi şuan vulcans almadığıma pişmanım Marka: Kawasaki Model...
  10. By_RooK

Selamlar

Herkese selamlar yaklaşık 10 yıl aradan sonra korkumu yenip tekrar motor aldım. İsmim Murat kawasaki elaminator 500 kullanıcısıyım kısmetse yakın vulcan s almak istiyorum. Herkese iyi forumlar

Yeni mesajlar