Arama sonuçlarınız

1. M

Uzaktan alacağım motosiklet için nerelerin detayı istenir?

Başlıkta olduğu gibi yarın il dışından 450 sr alacağım detaylı fotolar isteyeceğim nerelerin detaylarını istemem önemli ???
  2. M

Dji osmo action 4 mikrofon derdim var

Merhaba dji action 4 kullanmaya başlayacağım fakat mikrofon sorunumu çözemedim boyanın kablosuz kulaklığını kullanmak istiyorum fakat bir türlü uyumlu mu değil mi bilmek istiyorum
  3. M

250sr Ayaklık Çok sert

Başlıkta da olduğu gibiyan ayaklık sertliği aşırı sert indirirken de kaldırırken de ayağımı çok zorluyor bunun bi yağlama yöntemi ya da ayarı mı var?
  4. M

kask kamerası için konum yardımı

Racing motor kullanıcısıyım ve Origin Strada kaskını kullanıyorum. Bugün aksiyon kamerası satın aldım, ancak çene kısmına monte etmeyi düşündüğümde aklıma takılan bir şey oldu. Motorda yüksek hıza çıkmak istediğimde, haliyle eğilicem ve kamera gidona temas eder mi, etmez mi bu aklıma takıldı...
  5. M

250sr kaldırma sehpası

250sr kullanıcısıyım 1 haftadır… Kaldırma sehpasına ihtiyacım var ancak internette karışık bilgiler mevcut kimisi civatasıyla birlikte almam gerektiğini söylüyor kimisi direkt kaldırma sehpası alsam yeterli olacağını söylüyor trendyolda ACS adlı ürünü gördüm konu hakkında bilgilendirirseniz...