Arama sonuçlarınız

1. S

Statör bağlantısı

Herkese merhaba arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var 2 ay önce motoru sökmüştüm şimdi geri topladım fakat statör bağlantısını yapamadım Pembe ve sarı konjektöre gidiyor Mavi kabloda beyine gidiyor Fakat diğer 2 kablonun karşılığı yok bulamadım nereye bağlanıyor bunlar yeşil-beyaz ve...
  2. S

Silindir boy sorunu

Selamın aleyküm herkese Arkadaşlar ben motoruma 76 boy 3.5 strok 15 perno krank attım , eski krankım 69 boy 13 perno idi , şimdi bu kranka yeni silindir set alacağım fakat kimi videolarda 76+3.5 = 80 boy silindir diyorlar , kimi videolarda 76 boy alacaksın silindiri diyorlar işin içinden...
  3. S

DEVİR SAATİ

Merhaba herkese Ben motorumu enjeksiyonludan , karbüratörlüye çevirdim her şey gayet güzel tek bir sorunum var devir saati motorum arora mt125 gösterge dijital devir saati başına buyruk hareket ediyor gaz veriyorum iniyor gazı kesiyorum çıkıyor bi değişik gösteriyor bende gittim eski tip...
  4. S

CG dereceli eksantrik hakkında bir kaç sorum olacak

Herkese Merhaba arkadaşlar size bir kaç sorum olacak resimde görüldüğü üzere 1- benim dereceli eksantrik bademinde işaretlediğim türde bi kaç hasar var ama sadece o yüzde küçük kırık 1 2 tane birazda göçük var bu sıkıntı yaratırmı motora taktığımda 2- bademi dişliye takarken çok...

Yeni mesajlar