Arama sonuçlarınız

1. B

Korktuğum şey yaşandı

Selamlar herkese, kısa bir süredir motosiklet kullanıyorum. Ekipmanlarım tam bir şekilde dikkatli kullanmaya özen gösteriyorum. Henüz acemi de olduğum için Zafer Akçay gibi kanallardan örnek kazaları ve neler olabileceğini izleyerek öğrenmeye, kendimi sürekli hazır hissetmeye gayret...
  2. B

TVS RTR 200 Komple motor yaptırılır mı?

Arkadaşlar selamlar, babam tvs rtr 200 motosiklete sahipti, 70.000 km’de yağ eksiltmeye başlamış geçenlerde de yolda kalmış. Bir ustaya götürmüş 50k fiyat çıkarmış usta. Fiyat normal olabilir ya da olmayabilir bu kısmına emin değilim. İnternette de ikinci el komple motor satan bulamadım kaldı...
  3. B

Motosiklet Çevirmesinde Fotoğraf Çekimi Uygulaması

Herkese selamlar arkadaşlar, instagramda karşıma bir video çıktı, bu linkte arkadaş bir çevirmeye giriyor ve anladığım kadarıyla herhangi bir cezai durum yok. Polisler uygulamada herhangi bir işlem yapmayıp arkadaşın kaskını çıkartıp plakasının önünde fotoğrafını çekiyorlar. Video yorumlarında...
  4. B

Zorunlu Trafik Sigortası

Arkadaşlar herkese selamlar, 24 yaşımda ilk defa 125cc sıfır bir motosiklet aldım taksitle bugün, sigorta işlemlerinden sonra teslim alacağım bayiden. Daha önce hiçbir sigorta geçmişim olmadığı için 4. basamak sayılıyorum anladığım kadarıyla. Fakat sitelerden aldığım fiyatlar sigorta için...

Yeni mesajlar