Arama sonuçlarınız

1. Y

250cc scooter tavsiyesi

merhaba arkadaşlar istanbulda yaşıyorum hali hazırda pcx sahibiyim fakat zayıf gelmeye başladı sürekli olarak artçılı kullanıyorum ve sık sık karşıya git gel yapıyorum bu sebepten dolayı motorumu yükseltmeye karar kıldım bütçem 200-220k arasında şuan aklımda olan model joymax z plus 250 2023...
  2. Y

Vrs 125 vs Freccia 150

Merhabalar öncelikle bu iki motosiklet arasında kalmış bulunmaktayım şehir içi kullancağım genelde tek arada sırada artçıda alacağım ilerleyen süreçtede satıp daha yüksek ccye geçmeyi planlıyorum.Özellik konusunda hemen hemen benzerler freccia 150 bir tık daha üstü fakat aradaki fiyat farkı...
  3. Y

Scooter Önerisi Ve Tavsiye

Merhaba arkadaşlar 125 - 150cc en fazla 140bin fiyat bandında bir scooter veya maxiscooter arıyorum taksitle alacağım terlik niyetine kullanacağım biniciyim satmak gibi bir düşüncem yok part time kuryeliktede kullanmayı planlıyorum aklımda ki modeller freccia 150 reale 125 voge sr1 bu modeller...
  4. Y

Maxi Scooter Önerisi Maks 150k

Başlıktanda gördüğünüz bütçem 150bin maxi scooter arayışı içerisindeyim öncesinde tvs raider 125 kullanıyodum ilk motorumdu zevkliydi hızlanışı vesaire atikliği ama istanbulun trafiği ve yokuşu cidden bezdirdi ayriyetende frenleri cidden güven vermiyodu bu sebeple maxi scooter almaya karar...
  5. Y

Maxi scooter önerisi

Bütçem en fazla 200bin ama daha uyguna olursa daha iyi olur a2 ehliyetim o yüzden cc problemim yok 200 ve üstü olursa daha iyi olur motorda fazla tecrübem yok o yüzden absli olması önemli benim için genelde şehir içi kullanacağım önerilerinizi bekliyorum.

Yeni mesajlar