Arama sonuçlarınız

1. Y

Bu ülkenin suyuna insanının yediğine içtiğine dıj güçler ne katıyor?

Ehliyetimi 2016 yılında almıştım. O zamanlar trafik bu kadar berbat değildi. Fakat şimdi trafik kurallarını çiğneme konusunda İran Hindistan Bangladeş gibi ülkelerle yarışır olduk. Bakıyorum 3 şeritli yolda 50km/s ile gidenler, kavşaklarda önündeki dur tabelasını bile iplemeden hemen yola...
  2. Y

Motokuryelerin aylık kazancı ne kadar?

Motokurye arkadaşlar gerçekçi bir biçimde aylık kazancınız ve çalışma şartlarınızdan bahsedebilir misiniz? İşsiz kaldık bu işe yönelmeyi düşünüyorum. İş ilanlarında yazan aylık kazançlar gerçekçi mi?
  3. Y

Rusya Gürcistan turuna davet

Herkese selam. Biz 4 arkadaş Haziran'da motorlarla Gürcistan Rusya turu yapmayı planlıyorduk. Bizler artık gelecekten bir beklentisi olmayan, savaş kan ve gözyaşı ile dolu bu dünyada sürekli çalışıp bir yere varamayan; herkesin aynı anda kurt, avcı ve av olduğu bu hayatta günlük hayattan ve iş...
  4. Y

50ccye kadar motorlar b ehliyet ile kullanılabilirken neden 125cc ve üzeri motorlara ayrıca ehliyet istenmektedir?

Arkadaşlar çok çelişkili bir durum var. B ehliyet ile 4 tekerli her hacimdeki aracı kullanmamıza yetki var iken motorlarda neden CC değeri baz alınmıştır? Burada motorculardan ekstra ücret almak için bunun yapıldığını düşünüyorum. Bunun oldukça haksız ve dolandırıcılık niteliğinde bir durum...

Yeni mesajlar