Arama sonuçlarınız

1. T

shoei kask beden problemi

Merhabalar gecenlerde shoeı gt air 3 kask satın aldım deneme sansım yoktu alırken kafa ölçüm 56.5 57 cm gibi geldi yüzüm de biraz incedir. 57 58 baş ölçüsü M bedene uyuyordu ben de M sipariş verdim kask geldi sonra bu bana biraz büyük mü falan demeye başladım yanakları sıkmıyordu fazla bayağı...
  2. T

akü göstergesi

merhabalar yanlış konudan açmış olabilirim belki bilemiyorum son haline göre forum biraz degismis motorumun göstergesi bu şekilde akü durumunu neresi gösteriyor burda?
  3. T

MOTOR SAĞA ÇEKİYOR

Evet, Honda msx 125 motosikletim gidonu tamamen bıraktığım zaman direkt sağa çekiyor geri tutmasam düşecek bile. Bunun çözümü, sebebi,nedeni nedir lütfen yardım... bulunduğum ildeki ortalama bir servise götürdüm egzozdan dolayıdır falan dedi de pek kafama yatmadı videolarda falan msx de hiç öyle...
  4. T

michelin city grip 2

merhabalar msx 125 motosikletimde city grip 2 kullanıyorum şu anda 2 sorum olucak 1. si Michelin bu lastik için ne diyor? çoğu yerde 4 mevsim olarak geçiyor ama yaz lastiği diyen de var ekim ayında taktırdım kış kullanımı amaçlı* anlas winter grip 2 ile kararsızdım bir kaç tanıdık michelin al...

Yeni mesajlar