Arama sonuçlarınız

1. C

CL250 Depo Değişimi

Merhaba. CL250 motorumu modifiye etmek istiyorum biraz. Egzozu mat siyah yapıp, dişli lastik takıp bir de depoyu değiştirmek istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü acaba? Triumph Speed Twin deposu şeklinde bir depo yaptırabilir miyim motora sanayide vs.?
  2. C

CL250, Hunter 350, Svartpilen

Merhaba, Aylar önce benzer bir konu açmıştım. Henüz yeni bir motor alamadım ve şu sıralar artık almayı düşünüyorum. Fakat kafam inanılmaz karışık. Yeni CL250 E Clutch versiyonu 313.000 TL olmuş. E-Clutch için bu kadar para verilmez diye düşündüm, 23-24 modeller 220 bandına geziyor. Fakat...
  3. C

Panik atak ve anksiyete artı soru.

merhaba, 1-2 hafta önce ehliyet dersine gittim. eğitim alanı çok kalabalıktı ve anksiyetem tuttu artı panik oldum. 1-2 tur atıp salıp geri döndüm. fakat arkadaşımın motoruyla geceleri boş caddelerde sürebiliyorum rahatça. eğitimde bile bu kadar panik yapıyorken sınavda ne yapacağim bilmiyorum...
  4. C

Mutt hakkında.

merhaba, geçenlerde bi konu daha açmıştım ama outdated gibi oldu yeni açmak istedim. krides'ta mutt'larda kampanya var, 130k gibi fiyatlara 250 cc modelleri veriyorlar. bu fiyatlara başka cafe racer olmadığı için kafamı çeliyor, üstüne kalan parayla da glamster gibi bir kask almak istiyorum bu...
  5. C

cafe racer tavsiyesi.

Herkese merhaba, Aranıza yeni katıldım. 26 yaşındayım, RKS 125N kullandım bir süre. Şu sıralar yükseltmek istiyorum. Cafe racer retro motorları seviyorum genel olarak. 200k bütçem var. Aklımdaki motorlar; Royal Hunter 350 Mutt Mushman 250 Honda CL250 2. seçenek olarak 2-3 ay içinde elime para...

Yeni mesajlar