Arama sonuçlarınız

1. zafeRR

İhtiyaçtan satılık YBR 125 (2006 model, gri)[u]

Marka : Yamaha Model : YBR 125 / 2006 model KM : 3750 Renk : GRİ Fiyat : 2,550 YTL Açıklama : Servis Bakımlı, Sorunsuz, Koruma demiri ve yan ayaklık mevcuttur. İl/İlçe : İstanbul / Ümraniye İletişim : 0 505 302 74 29...
  2. zafeRR

Ybr 125[u]

Marka: Yamaha Model: YBR 125 / 2006 model KM: 3500 Renk: GRİ Fiyat: 2,750 YTL Açıklama: Servis Bakımlı, Sorunsuz İl/İlçe: İstanbul / Ümraniye İletişim: 0 505 302 74 29 ************************************************* »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»...
  3. zafeRR

YBR 125 in far camını nerde bulabilirim?

2006 model YBR 125'in far camını bulamıyorum.Serviste sadece cam yok, komple farı değiştiriyorlar, o da çok pahalı (120 ytl). Nerde bulabileceğimi bilen var mı?
  4. zafeRR

LÜTFEN DİKKAT, yan ayak öldürebilir!

Merhabalar. Geçen ay (27 Nisan) kaza yaptığımı 'ölümden döndüm' başlığında sizlere aktarmış, kazanın nedenini hatırlamadığımı söylemiştim. Kazayı sonradan hatırladım. Kazanın nedeni, açık unuttuğum yan ayak! Kazadan iki gün önce yan ayak taktırmıştım ve henüz alışamamıştım kullanmaya. Yan ayağı...
  5. zafeRR

Ölümden Döndüm.(Trafik Kazası)

27 Nisanda, yani geçen perşembe, okula giderken kaza yapmışım. Kaza şile yolunda aqua city nin karşısında, shell benzinliğin önünde olmuş.Ambulansla hastaneye kaldırmışlar.Perşembe gününü hastanede geçirdim. Kaza anını ve sonrasını hatırlamıyorum.Kazanın öncesini, yakın geçmişi de yavaş yavaş...
  6. zafeRR

Köprü Borcu Nereden Öğrenilir?

Arkadaşlar, köprü geçişlerinden kaynaklanan cezaları nereden öğrenebiliriz? İnternette bunun için bir yer var mıdır? Biliyorsunuz, artık parayla da almıyorlar köprüye.Gişeleri kaldıracağız dediler meğer sadece nakit gişelerini kast ediyorlarmış :pr:
  7. zafeRR

Merhaba arkadaşlar.Ben de aranıza katıldım.

Herkese merhabalar, bugün ilk motorumu aldım (YBR 125) ve motosiklet camiasına katıldım.kısaca kendimi tanıtayım: İstanbul'dayım.Yıldız Teknik Üniversitesi'nde okuyorum. vs... Bu arada YBRcilere bir sorum var, kaç devirde kullanıyor, ne zaman vites değiştiriyorsunuz? şimdiden teşekkürler...
  8. zafeRR

Geçmiş fuarlarda fiyatlar düştü mü?

Merhaba arkadaşlar. Geçmiş fuarlara katılan tecrübeli motorculardan motosiklet fiyatlarında düşüş olup olmadığı öğrenmek istiyorum. Bu günlerde bir YBR 125 alacağım.Şu an fiyatı gayet makul (anahtar teslim 2700 ytl) Bunun altına iner mi acaba? İstanbul trafiğinden bıktım fuarı...

Yeni mesajlar