Arama sonuçlarınız

1. E

kasisten geçince taktuk sesler geliyor

arka teker kasise çıkarken veya inerken ayni şekilde bozuk bi yoldan gecerken böyle tak tuk ses geliyor. Videonun başında selede kalkıp oturuyorum bu ses neden olur önemli mi
  2. E

lastik hava basıncı

Pilot power 2ct lastikler aldım lastikçi arkaya 35psi bastı normalde öne 32 arkaya 29 bastığımı söyleyince düşük dedi. 35 sana çok geliyorsa şuna bak dedi lastiğin üzerinde 38psi mi 40psi mı ne yazıyordu. Lastik yeni değişti diye alışmam mı gerekiyor bilmiyorum ufak bi slalom denediğimde ön...
  3. E

lastik alacayim

6. Vites 10bin devir sabit gaz giderken bile lastiklerimin sarmasından artık bütçe ayırıp lastik alacayiz. Benim aklımda hep rosso 3 vardı fakat araştırmak danışmak istedim. 150/60-17 ... 110/70-17 Hangi lastikleri önerirsiniz cst lastiklerim özellikle sıcak asfaltta çok kayıyor frende arka...
  4. E

motorun aküsüyle telefon şarj etmek

Motorumun usb portunda telefonumu 15 20 dakika şarj etmek gibi bir hata, evet bunu motosiklet çalışmıyorken yaptım 15 dakika telefon şarj etmekle akünün biteceğini hesap edememiştim. Sonra motor çalışmadı hatta kornadan bile ses gelmiyordu arkadaşım beni itti vurdurarak çalıştırdık sonrasında da...
  5. E

kaza yaptım :(

Bugün öğle saatlerinde tramvay yolunda giderken kaza yaptım , tramvay yolunda gitmek asli kusurdur ve bunun da zaten farkındayım. Normalde dönmeyecek olup dönme ihtimali olana bile durur yol veririm zaten aktif olarak tramvay yolundan gitmek gibi bir hata yaptığım için. 30la falan gerçekten...
  6. E

Arabadaki ekrana 21.000₺ ceza!

Ben artık gözlerime inanamıyorum, araçtaki ekrana alkollü araç kullanmakla denk ceza kesmek ... zaten caydırıcı olmayan bir tek trafik cezaları vardı, bu şekilde artık ülkemiz daha güvenli bir yer 🤩
  7. E

motosiklet fazla yakıyor

voge 250 rr motorum 110kmde 5,2 litre benzin yaktı (3,5L normali) , 3 ay önce motor çalışmama sebebiyle servise götürmüştüm ateşleme bobini ve beyin garantiden değişmişti. Çok yakma dışında kontak tuşuna bastığımda 3 saniye duruyor sonra ateşleme yapıyor ve çok nadir de olsa bazenleri çok zor...
  8. E

plakanı aldım zaten :)

Tek şeritli tek yönlü yolda gidiyorum 30la falan akıyor trafik ne onumdekine yanasiyorum ne arkamdakini rahatsız ediyorum sadece tek yaptığım boş ve sabit hızla akan yollarda yaptığım gibi slalom yapiyorum arkamdaki araç selektör attı korna çaldı yanaştım sola cüzdanını gösterdi polisim dedi ben...
  9. E

motoru ıslakken kapatmak

Ben motosikletimin yağmur yagma ihtimali olan her gün üstünü kapatırım. Ama hava aktif yagisliyken kullanmak gerektiğinde motoru kapatırken motor doğal olarak ıslak oluyor. Eğer motorun üstünü kapatirsam (ki kapatiyorum) brandayi açtığım herhangi bir zamanda da motorun nemli ve her damlanın...
  10. E

motor çalışmıyor

Normal bir şekilde eve gidiyordum fırına girdim ekmek aldım çıktım bu manzarayla karşılaştım motor çalışmıyor sorun ne olabilir
  11. E

yeni koruyucu eldiven yasası

Bu konu hakkında düşünceleriniz neler çok merak ettim, açıkçası ben düşünemedim bile..
  12. E

dükkanın önüne park ettirmemek

Her zamanki gibi sabah dershaneye gittim motoru Park ettiğim yere koyacaktım ve ne göreyim? katıkçı yolu ayaklı tabelayla kapatmış üstünde de ... katık müşterilerine özel yazıyor Müşterilerle de alakası yok tüm gün boştu orası, ara sıra gelen ticari araçlar var sanırım kargo sipariş tarzı bir...
  13. E

kazada tamamen mi hatalıyım?

Dün yaptığım kazada bugün kendimi daha da derin sorguladım ve kendime şu soruyu sordum : "ben tramvay yolundan giderken dönüş olan her yerde yavaşlar ve yol veririm, o an ne oldu da neden hızlıydım ki?". Ardından haritalara girdim ve aracın hatalı dönüş yaptığını fark ettim. Siyah ok dönen...
  14. E

kaza yaptım çocuklarım gitti

Tramvay yolundan kontrollü ilerliyordum bi ticari araç sola döndü, frene basmamla beraber ön arka ABS direkt devreye girdi ve motor neredeyse hiç yavaslamadi, freni de nazik sıkmama rağmen. Yerler ıslaktı bir de tramvay yolu herhalde aşırı kaygan olunca bir de lastik olunca (dün bide övmüştüm...
  15. E

akü voltajınin düşmesi

Motosikletim ara sıra nadiren de olsa akü ışığı yakıyor, bugün petrole girdim depo fullenirken içeride kartla ödedim motora binip calistirdigimda akü ışığının yandığını fark ettim 10sn falan bekledim gecmeyince menüden bakayım dedim açtığımda 10.0V yazıyordu yavaş yavaş 14.8'e çıktı sonrasında...
  16. E

scooter fren boşalması

İzmit santralden her zaman indigim yerden scooterımla iniyordum tekken sıkıntı olmuyordu 90dan 0a bile dusebiliyordum. Bugün yine indim ama bu sefer arkamda artçı da vardı ama 50yle gitmeme rağmen yavaşlayamadım ondekine vurcaktim kendimi sola attım sonra 30a anca dusebildim %90 falan sıkmama...
  17. E

ben de motorcuyum kardeşim

İzmit santral yokuşundan iniyorum mapsten isteyen bakabilir, kasisli ve ızgaraların bol olduğu bir yol 70le bile seke seke gidiyorum. Aynama baktım arkadan tahminimce 120yle gelen beyaz bir araç gördüm. Ben sol şeritte her zamanki gibi şeridimin tam ortasından gidiyorum, sağ şeritte de bacak...
  18. E

tek lastik almak

Merhaba zamanında düz yolda düştüğüm scooterıma muhtaç kaldım 1,5 ay idare etmem gerekiyor çok fazla bütçem yok fren yaparken ön teker kitlemesinden korkuyorum, Arka kampana ne kadar sıksam da kitlemiyor zaten, sadece ön lastik değiştirsem olur mu? 90/90-10 lastik ölçüleri lastik de önerirseniz...
  19. E

çevirmeden kaçmak (spastik şekilde)

Aklıma bir soru takıldı, benim ehliyetim motosikletime yetmiyor ve zaten kullanmıyorum da ehliyet alınca kullanacağım. Ama merak ettim ki, ben kullansam ve ileride çevirme görsem. Motosikletimi kenara çekip anahtarı alıp koşa koşa kaçsam ve yakalanmasam. Orada motosiklete yanlış park dışında ne...
  20. E

XXXEvim ile motosiklet sahibi olmak

Katılımevim Eminevim gibi yerlerin kampanyalarıyla motosiklet alan var mı? İlla motor değil, araba olur ev olur cevresinde katılan tanıdığı olan veya bizzat kendi katılmış kişiler deneyimlerini paylaşabilir mi? Özellikle bu dönemlerde benim gibi gençlerin evi de geçtim taşıt sahibi olması çok...