Arama sonuçlarınız

1. H

Çatlak tur camı

Merhaba. SYM marka tur camım darbe olmadan, yolda giderken rüzgardan resimdeki gibi çatladı. Bunu nasıl onarabilirim.
  2. H

Kör nokta aynası

Merhaba. Tur camına takılan 180 arkayı ve çevreyi gösteren kör nokta aynası kullanan varsa yorumlarını alabilirmiyim. Ben aynaya takılandan aldım ancak çok verimli değil.
  3. H

İzmirde kapalı alan

Günaydın arkadaşlar. İzmirde kapalı alan çalışması yapabileceğim yer var mı. Fuar izmirin otoparkı iyiydi ama şimdi orada inşaat var.
  4. H

Scooterlarda tank slapper

Merhaba. dün izlediğim bir videoda genç bir arkadaşımız vitesli motorla giderken tank slapper olayını yaşıyor. şansına devrilmiyor. bu tank slapper denen olay scooterlarda da olur mu?
  5. H

Motosiklet Sevgisi

6. H

Trafik Korkusu

Herkese merhaba. 57 yaşındayım ve 1 yıl önce motosiklet kullanmayı öğrenip a sınıfı ehliyetimi aldım. ara ara kapalı alanda arkadaşlarımın scooterlarını sürdüm. kapalı alanda çok rahat sürüyorum bu nedenle motor almaya karar verdim. bir kaç kez satıcılara gittiğimde trafikte ne yaparım korkusu...
  7. H

Mont olarak önerileriniz acerbis mi gms mi

İnternette 3 mevsim mont ararken acerbis ce x street ve gms everest modellerini gördüm. özellikleri ikisininde birbirine benzer ve f/p montu gibi görünüyorlar. bu markaları kullanan var mı acaba.

Yeni mesajlar