Arama sonuçlarınız

1. saglikk

eldiven önerisi

standartları karşılayan en uygun fiyatlı eldiveni yazabilir misiniz?
  2. saglikk

Köyde nasıl motor sürüyorsunuz?

Köye giderken veya köy yollarında nasıl motor sürüyonuz ya? Her köşe başı köpek sürüleri var. Geçen giderken köpekler saldırdı yine 50lik motorla gidiyorduk süren arkadaşın ayağını kapıyolardı valla. Bu köpeklerden korunmanın yolu yok mu?
  3. saglikk

Tvs jupiter 125 için lastik önerisi

Selam, tvs jupiterin orijinal lastiği baya kötü herkesin bildiği üzere. incelemesini yapan kanallarda zaten kesinlikle lastiğini değiştirmeden binmeyin diyorlar. bende tatsız olaylar yaşamamak için değiştirme kararı aldım. 2 sorum olacak, ilk olarak tabii ki hangi lastiği almam gerektiği, 2...
  4. saglikk

Motorum kendi kendine kornaya mı basıyor yoksa ben mi şizofrenim

Selam, geçen gün sabah saatlerinde motorla gidiyordum. hızım ortalama 80-90 km arasındaydı. ilk başta kaskım ls2 challenger ve o kadar dehşet ses alıyor ki anlatamam. her neyse. ben yolda giderken bi ara bi bi bibibibibibibiibi ama çok kesik sesler duymaya başladım. dedim arkadan biri mi bişey...
  5. saglikk

Jupiter 125 arka freni sıktığımda çok titriyor

arka freni sıktığımda motor zangır zangır titriyor. normal midir? teşekkür ederim.
  6. saglikk

A1 ehliyet sınavında nelere dikkat etmek gerekir?

Cumartesi A1(otomatik) ehliyet sınavım var. Daha önce motor ehliyetine girmiş arkadaşlar sınav günü nelere dikkat etmem gerektiğini ve o gün yaşadıkları deneyimden bahsedebilir mi?
  7. saglikk

Görseldeki Ritmica 110'un tuşu ne işe yarar?

Görselde gösterdiğim tuşun anlamı nedir?
  8. saglikk

Kask Kamerası Önerisi

Merhaba, trafikte herhangi bir ihtimale karşı kamera almaya karar verdim. ancak hiç piyasa hakkında bilgim yok. ara sıra instaya video falan yüklerim en fazla yani amacım içerik üretmek değil ama temelli zangır zangır titrayen bişey olsun istemiyorum. misal 10k civarı altı olur üstü olur fark...
  9. saglikk

motosiklet montu önerisi

5-6bin tl arası bir mont arıyorum. ls2 sepang düşünmüştüm aslında, sizce alınabilir mi? veya daha iyileri var mıdır?
  10. saglikk

Ls2 Stream 2 kaska hangi vizör gider?

Selam, bu kaska hangi renk vizör gider? siyah vizör veya ayna vizör düşünüyorum sizce hangisi daha iyi olur?
  11. saglikk

kask kafamda çok büyük duruyor

merhaba, geçen gün ls2 stream 2 aldım xxl. ilk defa kask aldım ondan dolayı pek bi bilgim yok motoru da yeni öğrendim. neyse ben öncede xl kask denemiştim ama aşırı sıkmıştı yani çıkarırken çok zor çıkmıştı. ama 2xl da kafamda baya büyük duruyor ve evet yanak bölgemi sıkıyor gibi ama...

Yeni mesajlar