Arama sonuçlarınız

1. yucehanozkan

Dominar 400 UG eklentileri hk.

Bir hafta önce, RKS Freccia 150 scooter'ımı, Dominar 400 UG ile takasladım. Görseniz, Maşallah tertemiz. 6000 kmde. Konumuz daha çok aksesuarlar. 1. Gp Kompozitten çanta alacağım. Uzun yol aşığı biri olarak 74 litreliklerden almak istiyordum ama servis, almasan daha iyi olur dedi. Büyüklüğü...
  2. yucehanozkan

PCX 2024 için Disk Kilidi

Herkese selamlar olsun dostlar. Abim, başlangıç motoru olarak PCX aldı. 2024 model, sıfır. Kendisine disk kilidi alacağız. Ben, Freccia 150 kullanıcısı olarak Kovix'in 10 milimetrelik disk kilidini kullanıyorum. En az benim kilidim kadar sağlam olsun istiyoruz. Fakat PCX 2024'ün disk delikleri...
  3. yucehanozkan

Kawasaki hakkında ne düşünüyorsunuz?

Küçükken yanımda konuşulurdu, motosikletin zirvesi denirdi. Fiyatlarını çok yüksek sanırdım ama emsalleriyle yakın fiyattaymış. Naked motorlarını inceledim. Şuan elimdeki motoru birkaç ay daha kullanıp satmayı, cc yükseltmeyi planlıyorum. Z400 ve Z500 modelleri çok ilgimi çekti. Kawasaki markası...
  4. yucehanozkan

RKS Freccia 150 Aksesuar Tercihleri

Forumdaki tüm dostların Cuma'sı mübarek, günü hayırlı ve güzel olsun. Beni belki dün açmış olduğum, ekipman önerisi istediğim konudan hatırlarsınız. Başkalarına da yardımcı olmasını ümit ettiğimden dolayı o konudan devam etmek yerine burada yeni bir konu açtım. Yanlış düşündüysem affola. Merak...
  5. yucehanozkan

Güncel Motosiklet Ekipman Önerisi

Merhaba arkadaşlar, malumunuz bir süredir devam eden kampanyalar dahilinde, kendime RKS Freccia 150 aldım ve aranıza katılmış oldum. Öncesinden de sürmememe rağmen motosikletlere karşı bir ilgim vardı. İlgim, tutkuya dönüştü ve kararımı verdim ki kendimi geliştireceğim ve motosikletimi de...

Yeni mesajlar