Arama sonuçlarınız

1. B

Türkiye'de Giriş-Orta Segment Chopper Sahibi Olmak.

Herkese selamlar, Yaza doğru yaklaşıyoruz. Sevdiğim tarz olan tarzı bir motosiklet almayı düşünüyorum ancak Türkiye pazarında giriş–orta seviye chopper/cruiser seçeneklerinin oldukça kısıtlı. Bu sebeple hem fikir almak hem de önerilerinizi duymak istiyorum. Aklımda birkaç tane model var fakat o...
  2. B

CF MOTO CLC450

İnceleme videolarında pek kötü bir yorum ile karşılaşmadım. Sarı sitede 70 küsür ilan var 65i sıfır. 450 sr'ın bloğu kullanılmış fakat birkaç değişiklik var. Örneğin yağ pompa patlatmıyor, tork beygir değerleri farklı gibi gibi. Sadece bir kez denk geldim kullanıcı ise hasbihal ettik o da memnun...
  3. B

Özel yapım motosikletler

Selamun aelyküm son zamanlarda bir projeye girmeyi düşünüyorum ama aklımda bazı sorular var: Sadece şasesi bırakılarak üzerindeki her şeyin değiştiği motor yapmanın avatajları ve dezavantajları nelerdir? iyi bir usta ile teknik konular haricinde muayene vesairede problem yaratacak bir durum var...
  4. B

CG 200 BLOK 300CC KARBÜRATOR

Merhaba, iyi forumlar. CG bloklu motosiklet şu anda 110-115km/s hızlarının ötesine gitmiyor. En azından 120km/s ile rahatça seyahat edebilmek için parça değiştirmeyi düşünüyorum. Şu anki blok 1000kmde ve rodajnı yapıyorum çok zorlamadım ama yine de yetersiz olduğu ortada. Acaba 200lük bloka...
  5. B

Superlight 125-200 Krank

Superlight 125i satmaya çalıştım olmadı bence custom yapmaya karar verdim. Volant statör 4lübeyin ateşleme bobini konjektör 200cc kit karbüratör ve üst kapak alacağım. Krank konusunda sorun şu 2000TL. Acaba 125in krankı 200lüğe geçişte sorun yaratır mı almak lazım mı bilginiz var mı. Ek olarak...
  6. B

CHOPPER SEÇİMİ 2024

İyi günler. İlk motor ilk acemilik diye çin motoru aldım. Sl125 saygılarını sunar. Sorun şu ki ben bu motoru değiştirmek istiyorum. Fakat bütçe 250.000TL. Chopper tarzına alıştım, başka tarz istemiyorum. Japon olsun 15 yaşında olsun kafasına geçtim. Önerilbilecek v motor önerebileceğiniz chopper...
  7. B

CHOPPER MOTORSIKLET ONERİSİ

selamun aleyküm. Superlight 125 kullanıyorum motorun rahatlığına diyecek bir şey yok ama gücü beni epey rahatsız ediyor yeters kalıyor. 2500km oldu daha, performnsını arttırmak için şunu değiştir bunu değiştir diye piyasada konusu geçiyor fakat güvenemedim. Ne kadar ektili olur bilemiyorum...

Yeni mesajlar