Arama sonuçlarınız

1. clavius

(alınık) nx500 arıyorum

selamlar, nx500 arıyorum, satan dostları dm kutuma davet ediyorum.
  2. clavius

Şehir içi scooter arayışı

Dostlar selamlar, birader için 200-250 bin tl arası 2.el şehir içi kullanmak üzere scooter arayışındayız. Aklımızdaki modeller: Burgman UH 200 (tipini çok seviyorum meretin) N-max 155 Forza 250 Kymco Downtown 250 Farklı model önerilerinizi ve kullanıcı deneyimlerinizi aktarabilirseniz çok...
  3. clavius

Svartpilene Öyle Bir Takas Teklifi Geldi Ki ... (Spoiler etkisi - Tiger 800 XRX 2017)

Az evvel uyandım daha gözümü zar zor açıyorum ulan kahveyi bırak su bile içmedim gece 00:53 civarlarında benim svartpilen 250 ye takas teklifi gelmiş, malum sitedeki ilan no'su: 1311346471. Açmak istemeyen arkadaşlar için 2017 model 65 bin km de Tiger 800 XRX ile takas gelmiş, ben 150 ye ilana...
  4. clavius

24 Nisan Cuma Günü Motobike Fuar Buluşması

Değerli forum üyeleri, bugüne kadar her ne kadar istesem de bir türlü köfte buluşmalarına katılamadım içimde bir uktedir kaldı. Gördüğüm kadarıyla ahali genel olarak Cuma günü fuara katılım gösterecek. Buna mutakıp katılacak dostlarla kahve içip laflamayı çok isterim. Cuma günü fuar...
  5. clavius

kuyruk çantası önerisi

Arkadaşlar selamlar, uzun yol için artçı koltuğuna bağlayabileceğim bir kuyruk çantası arıyorum. 50-80 litre arası kurtarır gibi, var mıdır öneriniz? şöyle bir şey buldum referans olarak ekliyorum...
  6. clavius

Scorpion GT-SP Air Intercom Önerisi

Arkadaşlar selamlar, umarım keyifler yerindedir. Scorpion GT-SP Air için interkom arayışındayım, amacım müzik dinlemek onun dışında bir beklentim yok açıkçası. Bildiğim kadarıyla scorpion exocom diye bir interkomu var, Scorpionun kendi kaskları için yaptığı fakat motomaxda sadece speakerları...
  7. clavius

140-200k civarı günlük motosiklet önerisi (2.el)

Arkadaşlar selamlar, umarım keyifler yerindedir. Yaklaşık 3-4 ay önce proje motosikleti olarak bir Dragstar aldım. Uğraşmayı sevdiğim için keyifli geliyor ama haliyle günlük kullanımda ara sıra aksırıp tıksırıyor, ağır da bir motosiklet olduğundan bazen can sıkabiliyor. Şimdi hem projeyi biraz...
  8. clavius

125 cc 1990 model Japon cafe racer almak

Arkadaşlar selamlar, malum sitede gezerken çok hoşuma giden 125 cc lik Japon bir cafe-racer buldum. Motosikletin 35 yıllık olması biraz tat kaçıran bir şey pek tabii fakat fiyatını makul buldum, yazana göre herhangi bir problemi yokmuş ve yaklaşık 14 bin km de. Almak ne kadar mantıklı? Şehiriçi...
  9. clavius

RKS K-light 250 alınır mı?

Arkadaşlar selamlar, yaptığım araştırmalar, fiyat bandı ve nispeten yeni olması ve abs fren sistemine sahip olmasından dolayı rks k-light 250 almayı planlıyorum, bu motosiklet ile deneyimi duyumu olan arkadaşların da yorumlarını almak istedim, ne dersiniz sizce alınır mı, problem yaşatır mı...
  10. clavius

Yeni Başlayan Birine Motorsiklet Tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba, motorsiklet ehliyetimi aldım fakat ilk motorumu seçmek konusunda bazı problemlerim var. İlk motorum olarak küba superlight 125 düşünüyordum fakat yokuşlarda özellikle artçı varken motorun iki yolcuyu çekemediğini gördüm sahibi olan bir arkadaşım da pek önermedi. Hız vs yapma...

Yeni mesajlar