Arama sonuçlarınız

1. F

Sıfır motor fiyatları

Yeni T-Max'ler 1 M, X-Adv'ler 900 bin civarına satılıyor. Bana scooter fiyatlarında ipin ucu kaçtı gibi geliyor iyice. elmayla armutu kıyaslamak istemiyorum ama bu fiyatlara clio egea alıyorsun içinde kliması, 8-9 parça kocaman camları, motora kıyasla 5-6 kat fazla grenaj, daha büyük şase, daha...
  2. F

İstanbul - Burhaniye - İzmir xmax 250 ile yolculuk

4 Haziran'ı 5 Haziran'a bağlayan gece 5 civarında yola çıkmayı planlıyorum. Artçısız ve 12kg civarında yükle gitmeyi planlıyorum. Hava max 29 min 21 derece gösteriyor o gün için. Tavsiyeleriniz nelerdir? Haşlanır mıyım sıcakta? Motorumun yağını bugün yolculuk için değiştirdim. Lastik...
  3. F

Xmax 250 35.000 km'de eksantrik kırdı

2020 model Xmax 250 motorum 35.000 km'de eksantrik kırdı. Yeni eksantrik mili ve zinciri aldım, değiştireceğiz. 35 binde kırması çok garip geldi, çin malı motorların bile o km'de eksantrik kırdığını duymadım. Genelde şehir içi sürerim, top speede ve yüksek devirlere bile çıkarmadan sakin bir...
  4. F

Michelin City Grip 2 performansı

4 aydır X-Max marka motorumda City Grip 2 lastiklerini kullanıyorum ve toplamda 4000 km yapmışımdır. Yağmur performansına bayılıyorum ve beni hiç güvensiz hissettirmiyor fakat sıcak yaz günlerinde lastiğime nedense güvenemiyorum. Yüksek frenlemelerde kademeleri fren yapsam bile ön kendisini...

Yeni mesajlar