Arama sonuçlarınız

1. H

BMW G 310 R fikrinizi paylaşabilir misiniz?

Merhaba. Arkadaşım için 200 - 250 Tl arası başlangıç için uygun motosiklet bakıyoruz. BMW G 310 R adlı motoru almayı düşünüyor. Bugün yarın alacagız fakat bu motorun ikinci eli nasıldır. Kullanan var mı tavsiye eder misiniz. En ufak bir fikir bile oldukça faydalı olacaktır. Teşekkürler.
  2. H

İkinci el motor satışı sonrası yaşanan sorun.

Arkadaşlar merhaba. 1 hafta önce motorumu sattım. Kesinlikle bir usta bakmadan satış yapma yanlısı değilim ve bunu alıcıya belirttim. Istediğin yere goturelim benim vaktim var baktirmadan alma dedim. Hatta kuryelik yapacagıni soyleyince bunu alma dio filan al dedim. Motorda ses oldugunu...
  3. H

Xmax ve Forza gibi popüler motosikletlerde vade farksız taksit kampanyası olur mu?

Merhaba. Arkadaşlar fikir almak istedim. Motorumu sattım. Bu hafta vade farksız 12 taksitle downtown 250 alacağım fakat sizce sene sonuna doğru forza veya xmax gibi popüler motorlarda da vade farksız taksit kampanyası olur mu? Son zamanlarda bazı bayiler bu kampanyaları yaptılar, hala...
  4. H

Neden en çok bajaj marka motorlar çalınıyor?

Merhaba. Güncel scooter kullanıyorum. Vitesli motorda denemek için uygun yollu bir motor bakıyorum sarmazsa az zararla satabileceğim. Bajaj ve cfmoto modellerine bakıyordum. Fakat facebook ve instagramda çalıntı motosiklet sayfalarına baktığımda ilanların çoğu bajajlar. Bu motorların çalınması...
  5. H

DJI Osmo action 4 yardım gerekiyor.

Arkadaşlar merhaba. Ufak ufak cekimler yapmak için dji osmo action 4 adventure paketini aldım ama hiç bilgim yok anlık gelişti ve aldım. Çevremde de konuyla ilgili kişiler yok. Sd kart olarak ne uyumlu ne değil bilmiyorum. Sd kart onerisi yapabilecek veya link bırakabilececek arkadaşlar varsa...
  6. H

Uzun yol için scooter tavsiyesi

Merhaba abilerim kardeşlerim. Henüz 3 senedir motosiklet süren biri olarak scooter kullanıyorum. Açıkçası pratikliginden dolayı bunu değiştirmeyide düşünmüyorum. Güncel kullandığım scooter freccia 150 ve ufaktan artık şehirler arası yol yapmak için cc yukseltmek istiyorum. Aynı zamanda kafam...