Arama sonuçlarınız

1. tigermbz

ÇİNLİ MOTOSİKLET ÜRETİCİLERİ HANGİ NOKTADA, YOKSA HANGİ MOTOSİKLET

Selamun aleyküm yoldaşlar Çinli üreticilerin 2004 yılında piyasaya girdiğini anımsıyorum. O ilk furyada ben de 150 lik “reyzing” alarak bu kervana katıldım. Birkaç ay sonra bu baş belası motosikletten kurtularak, Hyosunga geçtim. Sonra derbi senda, benelli tnt 250 (aslı İtalyan, artık çinli)...
  2. tigermbz

aleks siirt köy hizmetleri yse spora mı gidiyor?

Bölünmenin eşiğindeki bir muz cumhuriyetinin en temel en esaslı tartışmasını tv5 ekranında Yılmaz DİKBAŞ ile yapılan 2 saatlik bir söyleşide masaya yatırdılar bunun aleks ile ne alakası var demeyin, izleyin görün ahanda burada, tıklayınız
  3. tigermbz

8-10 Haziran 2012, Samsun Motosiklet Festivali

Detaylar aşağıdaki afiştedir:
  4. tigermbz

Macera Çağırdı, gittik

29 Ekim akşamı tam gözlerimi dinlendireyim deyi yatağa uzandıydım ki totohandro nam zatı möhteremin biri telefonumu çaldırır durur. fesubhanellah çekerek uzandım, yes tuşuna dokandım ki telefonun ucundaki ses "yarın yalovaya sefer eyleyelim, ben öteki cengaverleri de mevzuya dahil edeceğim"...
  5. tigermbz

Genel sağlık sigortası

Aramızda Herhangi bir Sosyal güvenlik kurumuna tabi olmayan(ssk, bağkur vs.), sağlık sigortası olmayan arkadaşlar vardır muhakkak. Allah(c.c) kaza bela göstermesin, lazım olursa diye sağlık sigortalı olmakta fayda var. Bu yüzden Genel Sağlık Sigortası sistemini bilgim dahilinde, dilimin döndüğü...
  6. tigermbz

çakalaz'ın babası vefat etmiş

Başın sağolsun çakalaz simirnof'un başka bir konuda dile getirmesi üzerine 2. ağızdan da olsa öğrendiğimiz kadarıyla çakalaz adlı arkadaşımızın babası vefat etmiş. babasına Yüce Allah'tan rahmet kendisine başsağlığı ve sabırlar diliyorum.
  7. tigermbz

üniversite yılları

ÜNİVERSİTE YILLARI Henüz İlkokulun 1. sınıfıydı, okumaktan soğudum nasıl okudum dersen kazayla oldu ama meraklıyımdır bu özelliğimin verdiği gazla 4 yıllık fakülteyi 5,5 yılda bitirdim bittikten sonra arada kabuslar görürdüm son bir ders kalmış okulu bitiremiyorum gibisinden moralim bozuk bir...
  8. tigermbz

Ertuğrul Öz'ü kaybettik

Cumartesi günü 16:30 da işyerinden motoruyla çıkmış ve gelirken sollamaya kalktığı bir araç onu farketmeyip sola doğru önüne kırmış ve anlatılana göre biraz da süratli olan Ertuğrulun kaçabilecek vakti kalmamış, araca yandan vurmuş. kazadan sonra 2 saat kadar yaşamış, haberi alıp hastaneye...
  9. tigermbz

şiirin hası, edebiyatın kralı; duygusal atmosfer

konu dışı bölümünde bir duygusal şiir furyasıdır gidiyor(okuyunca hiçbirinden bişey anlamıyorum ya o ayrı konu). dedim ki kaplanım tiger senin bunlardan neyin eksik; duyguysa duygu edebiyatsa edebiyat, necip fazıl abimizdir: bisikletiyle geziyorum komşunun çünkü ön lastiği patlak motorumun...
  10. tigermbz

RACE Sınıfında motor eksikliği varmıdır?

amacım acaba siz de benim gibi hissediyormusunuz ve madem hepimiz böyle hissediyoruz üreticiler neden bu talebi karşılamıyorlar sorusunun cevabını bulmak. eğer 600 cc nin altındaki motorlar race sayılmaz diyorsanız bu sorunun cevabı sizin için hayır olacaktır. zira günümüzde epeyce bir 600cc...
  11. tigermbz

modifikasyon yapmak istesem

şimdi bi çinli motor aldık iyi veya kötü, bu motorla bu yazı geçirdim acemiliğimi attım diyelim ama bidahaki yaza beni kesmeyecek o kesin, sürat tutkusu var ama fazla para yok :) yol tutuşu ve görünüş açısından arka lastiği değiştirecem ilerde biraz daha kalın güzel bir lastik takacam, hatta...
  12. tigermbz

motoru aldım

dediğim kuba racing motoru aldım ve ilk ufak kazamı da atlattım. motor korkunç bir torkla ileri atıldığı, manevra gerektiren bir kalkış esnasında (tümsek ve sağa dönüş) elimdeki eldivenler yüzünden gaz hala basılı kaldığı vede benim ilk vitesli motor kullanışım olduğu için çok ciddi...
  13. tigermbz

kuba motor 150 cc racing

bütün firmalar bu racing türünde anlaşmış gibi görünüyor. hepsi cbr 125 kopyası 150 cc lik motorlar. kuba motor da aynısını getirmiş. samsunda dün baya yakından inceledim motoru, 2 saaat kadar kurcaladım. ufak sayılır ama 174 boyunda olduğum için bana küçük gelmedi. işçiliği kaliteli...
  14. tigermbz

derdim büyük

arkadaşlar aranıza katıldığım zaman almayı düşündüğüm motor zealsun zs200gs idi ama henüz parayı denkleştirememiştim ve kesin kararı vermedensizlere de danışayım istedim böylece %99 luk kararım sayenizde %100e çıktı :) . sonunda maddi açıdan yeterli seviyeye gelip buradaki tek satıcısı olan...
  15. tigermbz

motor sesi

alın size bazı motosikletlerin sesleri nasıl oluyormuş: http://www.flashoyun.net/play-295.html ************************************************* »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»» Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar...
  16. tigermbz

herkese merhaba

eskiden beri motorsiklet almak istedim ama olmadı ekeonomik nedenlerden dolayı. artık yakın zamanda kısmetse ben de bir motor alıyorum. sizlerden öğrenmeye tavsiye almaya geldim.

Yeni mesajlar