Arama sonuçlarınız

1. MrOzata

Bu motor muayeneden geçer mi ?

Cümleten selamın aleyküm, Yarın nasip olursa bu resimlerdeki custom yapılmış honda shadow vt 600 motorunu satın alıyorum henüz muayenesine 1 yıldan fazla süre olduğunu söyledi alıcağım kişi ancak kafama takılan ufak bir konu var arka çamurluk değiştiği için zamanı geldiğinde bu motor...
  2. MrOzata

Honda Forza 250 Kronik denmesi

Herkese selamlar İnşallah önümüzdeki ay 0 KM honda forza 250 almayı planlıyorum asıl isteğim Xmax di ama bütçeden dolayı forza alacağım, Aslında forzayıda çok beğeniyorum ama 2-3 farklı arkadaşımdan forza alma debriyajı kronik sorunlu geri bildirimi aldım. Hatta birinin 2 arkadaşı 0 forza almış...
  3. MrOzata

Dominar 250 Stop etme sorunu

Öncelikle cümleten S.a 2. el aldığım domi 250 motorum aralık 2023 trafiğe çıkışlı anlık 4200 KM'dir şu ana kadar 2 kere başıma stop etme sorunu geldi şehir içinde 1 - 2 saat sürdükten sonra trafikte ışığa yaklaştığımda durmak için vites düşürürken 2 de veya 2 den 1 e indiridiğimde motor stop...
  4. MrOzata

Dominar 250 Isınma Sorunu

Selamlar herkese 3700 KM'de dominarım var dün arkadaşla birlkite güngörenden bakırköy sahile sürdük yaklaşık 15 dakikalık bir yol, durduğumuzda elimi motor bloğuna yaklaştırdığımda sanki olması gerekenden daha sıcakmış gibi hissettirdi hatta bayağı bi sıcaktı doğruyu söylemek gerekirse...
  5. MrOzata

0 Dominar 250 alacağım İstanbul İçi Hangi Bayiden Almamı Önerirsiniz ?

Herkese selamlar başlıktada gördüğünüz gibi inşallah 2 hafta sonra 0 Dominar 250 alıcam ama aldığım bayinin servisinin ve ustasının iyi olmasını istiyorum, Malum ilk defa kendime ait bir motorum olacağı için çok dikkat etmeye çalışıyorum :) İstanbul Güngörende yaşıyorum ama inanın bayinin...