Arama sonuçlarınız

1. K

152QMI Gy6 motor subap ayarı

Merhaba, 125cc Kral rigil motorumda subap ayarı yapacağım. Kral motorun sitesinde 1 tane benzinli scooterlar için kullanma kılavuzu var ve orada 0,05mm emme, 0,06mm egzoz için değer verilmiş, fakat bu kullanma kılavuzunda belirtilen motor modeli farklı ve 50cc. Benim motorumla beraber gelen...
  2. K

Scooter ön frene basınca hırıltı

Merhaba, ön frene bastığımda bir hırıltı sesi geliyor. Aslında frenden ziyade amortisörden şüpheleniyorum. Daha önce scooter motorum olmadı ondan tam emin değilim fakat ilk oturduğumda motor öne doğru basıyor kendini( bu normal mi bilmiyorum ) devamında herhangi bir sürtme sesi gibi bir ses...
  3. K

Rodajı yeni bitmiş scooter bakımı hakkında.

Merhaba, Kral Rigil 125cc motor bakımı için yardımınızı rica edeceğim. 500km rodaj bakımını servisinde yaptırdım, (garanti dışı kalacağını bilerek) 1160km civarında güvendiğim bir özel serviste bir yağ değişimi yaptırdım, lastiklerini değiştirttim ve ön fren balatalarını değiştirttim. Hali...
  4. K

Scudo Milano Motosiklet yazlık montu

Merhaba, ilk defa bir motosiklet montu sipariş verdim, bütçem dahilinde bana en mantıklı Scudo Milano yazlık montu geldi. Ekipmana önem veriyorum fakat bütçem şuan için bunun üzerine çıkmaya müsait değil. Genel olarak vaad ettiği özellikler beni tatmin etti ama kumaş türü polyester. Polyesterin...

Yeni mesajlar