Arama sonuçlarınız

1. yarım akıllı

Yazlık mont içi giyim

Herkese cümleten selam, Yazlık montun içine giymelik bir şey arıyorum, böyle uzun kollu fileli, hava alan, ferah bir ürün var mı? Motosikletle işe gidip geldiğim için kendi kıyafetlerimle sürmek istemiyorum 40 derece sıcağın altında montla pantolonla. Varsa şöyle güzel bi şey, çok pahalı...
  2. yarım akıllı

Revzilla Daily Rider 2025'in En İyisi Hornet 750!!!

Günaydın herkese, RevZilla'dan Zack Courts, 2025 Daily Rider listesindeki en iyi ve en kötü motosikletleri yorumladığı bir video paylaştı. Bilmiyorum kim ne kadar kendisini önemsiyor ama, ben izlemeyi seviyorum bu adamı. KTM test sürüşünde kaza yaptıktan sonra bileklerini ve boynunu -:eek:-...
  3. yarım akıllı

Bursa'ya kar yağdı

Evet, başlıkta yazıyor zaten her şey. Bursa'ya gece çok güzel kar yağmış, çıktım motor sürdüm, mahalleyi turladım, parka gidip 2 sigara içip döndüm. Yokuş çıkamadığım için bi 30 dk anca gezebildim, düşmeden fıtı fıtı ufak bi tur atmış oldum. Eğlenceliydi.
  4. yarım akıllı

Sabah 7.45'te makas atarak beni sıfır geçen motosiklet kullanıcısına sesleniyorum!

Ulan hadsiz herif, daha kalkalı 15 dk olmuş 3 dakikada hazırlanıp yola çıkmışım, senin bu yaptığın hareket mi şimdi ya? Plakanı da alamadım zaten yoksa yazacaktım açık açık, hatta ileride bekleyen polise şikayet edecektim. Kimsin sen Toprak Razgatlıoğlu mu ya kırmızı, topcaseli motosikletinle...
  5. yarım akıllı

Bir garip olay (anıdır)

Müşterilerin çoğu tatilde, iş güç azaldı, tekstil zaten bitiyor :)D), sabahtan beri forumda ve sarı sitede takılırken Balatro oynuyorum bi yandan da. Madem boşum başımdan geçen olayı anlatmak istedim. Gününü, tarihini hatırlamıyorum ama Bursa'da havanın 13-15 derece civarı seyrettiği, yağmurlu...
  6. yarım akıllı

Svartpilen 401 vs CB250R

Moturumu sattım, bütçem 200-220 civarı, hangisi alınır? 125CC'den geçeceğim, Svartpilen biraz daha hayvani tabi, ama sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Aslında Svart 401 daha mantıklı geliyor tabi ama diğeri de Honda... Honda 2024 model bu arada, 7k km, Svart 2022 o da 7-8 KM civarı. Arada...
  7. yarım akıllı

Zincir alacağım yardıma ihtiyacım var!

Merhabalar, Zincirimin anası ağlamış, değiştirmem gerekiyor. Motorun zincir ölçüleri bulabildiğim kadarıyla aşağıdaki gibi. 125cc kullanıyorum. X ring mi O ring mi nereden anlıyorum? Nereden almam lazım. 428, 130 bakla sanırsam ölçüleri. Yardımcı olabileceklere teşekkür ediyorum.
  8. yarım akıllı

250cc+, 0 motor tavsiyesi alınır

Herkese günaydın, Sabah geldim fabrikaya, ofise ilk giren benim daha millet yeni yeni geliyor. Ana bacı bi düz gittim dedim servisçi senin getireceğin saatin ben ya... Motor da yatıyor 1.5 ay oldu. Her neyse, 4 ay sonra motorumun taksitleri bitiyor çok şükür, Voge R125 kullanıyorum, aşırı da...
  9. yarım akıllı

Sprey şişe

Herkese merhaba, gazyağını püskürtmeli bir sprey şişesine koymak istiyorum, bu zincir yağlarının şişeleri gibi, ama boş halini bulamıyorum bunların ya ne yazsam çıkar her yere sordum internetten de bulamıyorum, varsa bilen bir yeşillendirebilir mi? teşekkürler.
  10. yarım akıllı

Clover Looping, 4Riders Mugello, LS2 Shadow..

Merhaba, kışlık mont arayışı içerisindeydim. Özellikle başlıktaki 3 mont bütçe ve tip mip olarak bana uygun geldi, farklı önerilere açığım. Clover'ın bu modeliyle ilgili bir yorum bulamadım, kullanan varsa yorum yapabilir mi? Teşekkürler.
  11. yarım akıllı

Ayna ve sürücü ayaklığı hk.

Merhabalar, yaklaşık 1 ay önce motoruma tır çarpmıştı ve sağa yatırıp ayna ve ayaklığı kırmıştı. 1 aydır parça bekliyorum, gelen giden yok. Ben de kendim ayna ve ayaklık alıp değiştirmek istedim. Kendim yapacağım bu uygulama motoru garantiden çıkarır mı? Aşağıdaki 2 link motorun orijinal...
  12. yarım akıllı

Motoruma Tır Çarptı

Merhaba, herkese iyi haftalar. Geçen cuma motoruma fabrika bahçesindeyken bir tır çarptı, geri geri gelirken benim sol aynaya falan çarpıp motoru sağına doğru düşürmüş, ufak tefek çizikler var, sağ ayna pert, sağ ayaklık pert, arka fren azcık yamulmuş vsvs. Tır şöförünün her türlü bilgisini ben...
  13. yarım akıllı

Filmlerdeki ve dizilerdeki meşhur motosikletler

Herkese iyi haftalar. Hem pazartesi sendromunun etkilerini hafifletmek, hem de işten kaytarmak için ( :) ) filmlerde ve dizilerde karşıma çıkan, aklımda kalan motosikletleri internetin de yardımıyla derlemek istedim. Siz de aklınıza gelen ve listede olmayan her türlü motosikleti yorumlarda...
  14. yarım akıllı

Voge R125 fan sesi ve yanık kokusu

Merhaba, motorum daha rodajda, 400KM oldu henüz, fakat sıcak havalarda 5bin deviri geçmeden, trafiksiz bir yolda seyahat ederken bile fan açıyor. Su soğutmalı bir motor, acaba radyatör içinde bir soğutucu sıvı mı yok bilemiyorum. Bir adet video ekleyeceğim, acayip bir ses geliyor hep :D Bir de...
  15. yarım akıllı

FC MOTO - BOT

Günaydın herkese, FC-MOTO'da gezinirken https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_TR/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Revit-G-Force-H2O-WP-Motorcycle-Shoes/SubProducts/Revit-G-Force-H2O-WP-Motorcycle-Shoes-0023 bu botu gördüm, fiyatını karşılaştırdığım zaman güzel indirimde olduğunu fark...
  16. yarım akıllı

Camiaya +1 olarak dahil oldum sonunda

Herkese merhaba, aylardır süren arayışın ve çabanın (karar verme çabası) ardından ilk motorumu satın almış bulunmaktayım. Gerek bütçe sınırı, gerek ilk olması sebebiyle Voge 125R tercihim oldu. Bu motoru da uzun süre araştırdım, Bursa'daki servisi ve satıcısının iyi olması artı oldu, ödeme...
  17. yarım akıllı

Ekipman ehliyet tamam, sıra motorda.

Merhaba, yeni bir motorcu adayı olarak aranızdayım. Öncelikle ekipmanlarımı ve ehliyetimi aldım. Sıra en önemli malzemeyi, motoru almaya geldi. Bütçem 65bin TL, tip mip olarak hiçbir beklentim yok bu paraya, beni süründürmeyecek, motora olan hevesimi kırmayacak bir makine arıyorum. Aklımda olan...
  18. yarım akıllı

FC-MOTO SIMPSON SPEED 06 KASK

Merhaba, FC-MOTO'dan https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_TR/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Simpson-Speed-06-Helmet-24/SubProducts/Simpson-Speed-06-Helmet-24-0001 bu kaskı almak istiyorum. Daha önce Simpson marka kask kullanan ve/veya FC-MOTO'dan alışveriş yapanlar bilgilerini...