Arama sonuçlarınız

1. K

Arora Mojito Lastik Önerisi

Arkadaşlar motor aksesuarlarından pek anlamam ama sıfır çıkardığım Arora Mojito 125CC lastikleri pek güvenilir değil. Sizler bu konuda tecrübelisiniz nasıl bir lastik almalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim.
  2. K

Kask alacağım bu site güvenilir mi?

Merhaba arkadaşlar; temiz ekipman .com diye bir siteden kask beğendim. peşin fiyatına havale biraz daha uyguna geliyor. Fakat siteden alışveriş yapan oldu mu güvenilir bir yer mi ? Teşekkürler.
  3. K

Kask Önerisi (5000 TL bütçe)

Arkadaşlar herkese kolay gelsin. Yeni motosiklet kullanıcısıyım Mojito 125 CC aldım. Uygun bütçeli sağlam kask önerisi verirmisiniz? Kampanyada olan kaliteli güven veren vb. olabilir. Anlamadığım için konu açarak sormak istedim teşekkürler.
  4. K

Kask Önerisi

Geçenlerde forumda 50CC motor önerisi açmıştım. 125CC Mojito aldım. Güzel F/P kask önerilerinizi alabilirmiyim? Teşekkürler
  5. K

50CC Önerisi (Altai Sizce)

Arkadaşlar; Arabam olduğundan sadece yazlık bölgelerde keyfe keder bana sorun yaratmayacak 50 cc arayışım var. Aklımdaki Modeller 1) Altai F2MAx (Yedek parça ve servis bakımından) 2) Yuki Gentle (Yedek parçası ve servisi yok) 3) Arora Cappucino (Biraz sınırları zorlayan bütçe) Önereceğiniz...
  6. K

Yuki Active 50 - Kuba VN50

Merhaba Arkadaşlar, Bursa'da ikamet ediyorum şehir içi kullanacağım aktif motor kullanıcısı değilim arabam var. Sadece yazlığa giderken kullanacağım.. 1 ay boyunca günde 40 km yol yapacağım git gel.. Bu 2 motor benim ihtiyacımı görür mü? Ayrıca Küba mı Yuki mi? (Parça ve servis yönünden)...
  7. K

Motosiklet Kullanıcılar Konuya (Tecrübeleriniz ve Önerileriniz)

Arkadaşlar öncelikle aranıza yeni katıldım herkese iyi forumlar. Bir süredir motosiklet almayı planlıyorum. Fakat kafamı karıştıran birkaç soru bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. B sınıfı ehliyetim var, aracımda var.. Motosiklet kullanma amacım; 6-7 km mesafede dağ yolunda bir bağ...

Yeni mesajlar