Arama sonuçlarınız

1. E

Hero dash 125 yağ seviyesi nasıl kontrol edilir?

Bu motorun yağ seviyesi yan ayaklıktayken mi yoksa orta sehpada mı kontrol ediliyor? Çubuğu vidalayarak mı yoksa sadece daldırarak mı bakıyoruz? Bilgisi olan varsa soyleyebilir mi? Orta sehpada vidalayarak kontrol edince yağ seviyesi normal görünüyor. Diğer şekilde bakınca çubuk ıslanmıyor...
  2. E

Akülü pompa basınç sorunu

Temudan şu şarjlı pompalardan bir tane aldım. Denemek için motorun yanına indiğimde PSI değerini ön lastik için 22 psi yapamadığımı fark ettim. 26 psi altına düşürmeye çalışınca döngü başa dönüyor ve maksimum basınç olan 45'e çıkıyor. Bu tür cihazlarda normal mi bu durum?
  3. E

Lastik Ters Takılmış

Hero Dash 125 motorumun lastiğini değiştirttim. Elemana söylememe rağmen üstündeki yazıyı dikkate almamış ters yönde takmış. Sürüşe çok bir etkisi olur mu değiştirmeye değer mi? Lastik Anlas SC 360 Allgrip
  4. E

Hero Dash 125 el freni takmak

Bu motorun manetinde uygun yer varmış, takanlar var. Ben bu parçayı nereden temin edebilirim?
  5. E

Ön fren takılıyor

Babamın bir CB125F var sanırım 2014 model. Bu motorun ön freni sıkarken takılarak hareket ediyor sanki bir yerlerde sürtme var gibi, hassas şekilde sıkamıyorsun. Kendi alışmış herhalde ama ben binince çok zorlandım neden kaynaklanıyor olabilir neresini yağlamak lazım acaba?
  6. E

Hero Dash 125 Lastik Önerisi

Anlas wintergrip 2 internetten almayı planlıyorum. Önerir misiniz daha doğru alternatifler var mıdır?
  7. E

Kontak açıp kapatma sorunu

Hero Dash 125 var, enjeksiyonlu bir scooter. Kontağı açtığımda bir süre enjeksiyondan ses geliyor, muhtemelen benzin alıyor. Olay şu ki, bazen bir şeyi unuttuğum için kontağı kapatıp hemen sonra tekrar açmam gerekiyor. Bu şekilde iki kez benzin çekiyor, basınç vs kaynaklı hasar oluşur mu? Bu...
  8. E

Hero Dash 125 Fan cızırtısı

Motoru 8 ay önce düşük hızda devirmiştim. Koruma demiri vs var çizik bile almadı ama sanırım o günden beri fan taraflarindan bir cızırtı geliyor. Neresini kontrol etmeliyim? Fan sürtüyor olabilir mi?

Yeni mesajlar