Arama sonuçlarınız

1. U

bayi ve servis motorumu ganti dışı bıraktı

Foruma düzenli giren biri olarak az çok benim mesajlarıma denk gelir. Şimdi asıl konuya geleyim. Motorumun tüm bakımlarını yaptırdığım halde. UMA da servis bakımlı olmadığı için parça değişimine red yanıtı verilmiş. Yani benim bakımlarım sisteme işlenmemiş. 45günü aşan bir ekran ağrızası...
  2. U

Tvs raider 125 debriyaj teli

Günaydın dostlar.Motorumun debriyaj teli koptu.teli kıskırtarak iş görüyor.ancak yedek parça bulamıyorum. Bu motora uyabilecek tel biliyormusunuz.cbf 150 ybr125 falan yada rtr200 bilgisi olan yardım ederse sevinirim ---------- Mesajlar birleştirildi - 22:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı...
  3. U

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Cümleten selam. Zafer bayramımız kutlu olsun. Benim bir sorum olacak. İstanbul'da motosikletim gözümün önünde balık tutabileceğim yerler nereleri fikir almak isterim. not: Balıkçılık sektöründe motosiklet sektörü gibi birlik beraberlik yok, paylaşımcı, samimi ve iyi olan hiçbir şey yok. Balık...
  4. U

Tartışalım: Sizce gelmiş geçmiş en sağlam 125-150cc motosiklet ?

Kabaca bir bakındım forumda böyle bir soruya rastlamadım. Tartışalım. biri çıksın ve desin ben şu motorla bu kadar gittim bir şey olmadı. japon olsun, italyan olsun, alman olsun, amerikan olsun, fransız olsun. işlevsellik olsun. Her halta gelsin. Yükle sırtına çeksin. Çık dağın tepesine kamp at...
  5. U

Trakya tour by sea:Deniz kıyısından

Herkese merhaba cümleten. Ben bir rota belirledim. Bu rota tvs raider 125 ile iki kişi yüklü olacak. Yardır Allah yardır gidilmeyecek. Hiç bir yere yetişmek gibi düşüncem yok. 65-70 km hızlar ile manzara görürsem dururum, yemek yerim ,kahve falan. Motorda bu bu işin sonunda trakya 'nın en uç...
  6. U

125cc motor için çanta önerileri bekliyorum

Umarım doğru yere konu açmışımdır şimdiden özür dilerim. Yeni bir motosiklet aldım. Çanta bakıyorum. İki adet çanta gözüme kestirdim. Bu ücretlere değer mi bilemedim. Eşimle beraber kaskları alabilen ve de ben işe gidip gelirken montla kaskı sokabileceğim bir şey iyi olur diye düşündüm. 45lt...