Arama sonuçlarınız

1. T

Küba Çita

Merhabalar Küba Çıta 150 CC motorun var kasabadan şehre gidip geliyorum malum havalar sicak Antalya da yaşıyorum 15, 20 km sonra rölanti den düşüyor tahminimce hararetten şişme dedikleri olayı yapıyor ısıklarda gaz vermezsem kapatıyor, motoru alalı 1 sene oldu 2 defa piston, gömlek vs. değişti...
  2. T

Motor yağı hakkında

Herkese Merhaba, Motorum Küba Çita 150 her 2,3 sürüşte bir motor yagını kontrol ederdim, yağ eksilmiyor diye bir süre (2 hafta kadar) kontrol etmedim, rölanti ve performans sorunu yaşadım, yağ değişimi yaparken yağ 5lik pet şişenin dibindeydi (1 bardak kadar), yağ yakmayan motor nasıl okadar...
  3. T

Küba Çıta CG 150 Vitesler hakkında

Merhaba scootedan vitesliye geçiş yaptım alışma sürecindeyim, çevre yolunda 5 sonra boşa düştü tekrar 5 e dönmem gerekirken yüksek hizda yanlışlıkla 1 e taktım geçerken çok sesli garç ederek vitese gecti sert firen etkisi yaptı Allahtan kaza bela yaşamadım ama şimdi aklıma takıldı acaba şanzıman...
  4. T

Motosiklet gaz yemiyor

Motosiklet sıkışık calisıyor hızlanmıyor bisiklet hızında gidiyor rolantide durmuyor subaplar ayarlı, sebebi ne olabilir yatak sarmış olabilir mi
  5. T

Motor ışığı yandı

Herkese selam yolda rks sportini 110 ışık yaktı piston kurum baglamış temizledim buji yeniledim ateşleme yapıyor enjeksiyon püskürtme yapıyor sadece motor start vermiyor ne yapabilirim sanayide cihaza bağlanma sartı varmı yerim uzak bi operasyonla kendim halledebilrmiyim
  6. T

Merhaba Yeni toplanan motor yağ akıtıyor

Motoru topladım hafif sağdan soldan yağ damlıyor durduğu yere baktım 1 kaç damla subap kapağından 1 kaç damla şanzıman kapağının altındaki tahliye yerinden damlatmış Yeni toplanan motorda normalmi contalarda sorun yok vidalar yeterince sıkı yağ yeni acaba bı süre sonra keser mi toplam 10 km...
  7. T

Selam scooter motoru bloktan duman veriyor

Motor yeni toplandı çalışır durumda 10 saniye olmadan bloktan duman veriyor ben korkup kapatıyorum zorlamada yapmadım egzoz sağlam vidalar sıkı neden olabilir en son çalışmada da çalışmadı
  8. T

Merhaba scooter Karbon kutusu hortumları nasıl bağlanır

Scooterım rks Sportini, karbon kutusu hortumları temizlemek için açtım şimdi bilemedim bağlantıyı nasıl yapmalıyım
  9. T

Merhaba motosohbette konu açmıştım burayada taşımak istedim

Sente ayarı yapmak istiyorum ne yaparsam yapayım birtürlü olmuyor 1 kaç devir sonra subap çarpıyor, az ileri ve geri sentede denedim olmuyor, eksantrik devri ile krank senkronize çalışmıyor, motorcuya verdim çok fazla sürdü, gittim geri aldım, varyatör eksik çıktı birdaha bir yere vermeyi şu...
  10. T

Herkese merhaba lütfen yardım

Sente ayarı yapmak istiyorum. pistonu en üst noktada subapları standartlara göre ayarladım ama subap 2 tur sonra silindire çarpıyor herhalde birşeyi yanlış yapıyorum ne yapmam gerekli teşekkür ederim

Yeni mesajlar