Arama sonuçlarınız

1. K

Alpinestars Nucleon Flex PROi Sırt Koruma

Ürünü motomax'ten aldım. Montuma uyumlu olmadığı için kullanamadım, iade süresi geçtiği için de iade edemedim. Ürün Kocaeli'de ödeme sonrası kargo veya gelip göreceğiniz şekilde anlaşabiliriz. 4000₺ https://www.motomax.com.tr/alpinestars-nucleon-flex-proi-sirt-koruma
  2. K

motorun yağsız kalması

selamlar, yaklaşık kasım ayından beri motoru brandalayıp kış sezonuna geçtim, havalar güzel olduğu zamanlar biraz turladım toplasanız 100 km ya vardır ya da yoktur. bugün fark ettim ki motorda hiç yağ yok, çubuğu çıkardığımda çubuğun bile olmadığını sadece kapak olduğunu gördüm, sıcaktan kopmuş...
  3. K

İspanya'ya ekipman almaya gitmek

Arkadaşlar selamlar, Türkiye'de satılan motor ekipmanları ile İspanya'da satılan ekipmanlar arasında neredeyse yarı yarıya fark var. kasktan ayakkabısına kadar almak istiyorum hal böyle olunca da aradaki fiyat farkından dolayı İspanya'ya gitmek çok daha mantıklı oluyor. Fakat yol yordam...
  4. K

Fikirlerinizi bekliyorum - ön fren üst merkezi

gsx250r motorumun ön frenini sıkıp bırakınca manet eski yerine dönmüyor, freni sıkacak değil fakat fren lambalarını yakacak kadar takılı kalıyor. Servis ön fren üst merkezi değişmesi gerekiyor dedi ve 6000 tl fiyat verdiler, ufacık parça için bu fiyat çok anlamsız geldi fikirlerinizi bekliyorum

Yeni mesajlar