Arama sonuçlarınız

1. caner aydın

Kaza Sonrası Takılan Platin

2023 Aralık ayında bir motosiklet kazası geçirdim ve ayak bileğimden dizime kadar uzanan bir şiş gibi uzun bir platin takıldı. Artık iyileştim ağrılarım kalmadı, hareket kısıtlamalarım kalmadı. Daha öncesinde kaza yapıp platini iyileşinde geri söktüren arkadaşlar var ise bir fikir verebilirmi...
  2. caner aydın

Akü şarj etme değeri

Bugün motorum kendiliğinden stop etti ve çalıştıramadım. İterek servise götürdüm. Ölçüm yapıldı ve 13.0 değer veriyor motor. 14.5 gibi bir değer olması gerektiğini ve motorumun aküyü şarj etmediği söylendi. Bu değerler doğru değerler midir? Bilenler yardımcı olabilirse sevinirim. Motorum 250 cc...
  3. caner aydın

Bir site vardı..

Merhaba arkadaşlar. Bir site vardı. Motorun bir parçası, başka hangi marka model motorların parçasıyla uyumlu olduğunu gösteriyordu. Bahsettiğim siteyi bilen var mıdır?
  4. caner aydın

Gidonun içinde çelik dübel

Zamanında gidona rüzgarlıklı elcik koruma takmıştım. Çin malı bişey olduğu için çok fazla titreşim yaptı. Onu söküp orjinal korumalarını takacağım. Plastik kısmı söktüm ama gidon demirinin içinde çelik dübel var. Bu dübeli nasıl sökebilirim?
  5. caner aydın

Adana Portakal Çicegi

Gaziantep'ten yarın sabah 8 gibi çıkıp akşam 10 gibi dönmeyi planlıyorum. Gaziantep'ten Adana'ya bu saatlerde gitmeyi planlayanlar var ise gruplarına dahil olabilirim. Tek başıma yola çıkmak istemiyorum. Gün içerisinde onlarla takılmayacağım sadece yol arkadaşlığı :)
  6. caner aydın

NickName

Bu forumda nickname nasıl değişiyor kendi adımı kaldırmak istiyorum
  7. caner aydın

Bu forumla alakasız yardım lazım

bu forumun konularıyla tamamen alakasız ama yardıma ihtiyacım var. Bilgisayardımda c klasöründe yanlışlıkla roaming klasörünü sildim. Nasıl geri getirebilirim? programlarım düzgün çalışmıyor. Bilgisayardan anlayan birileri yardımcı olursa sevinirim.
  8. caner aydın

bu site güvenilir mi

ikizlermotor.com dan parça sipariş edeceğim. lakin güvenli ödeme veya kredi kartı ile ödeme seçeneği yok. ödeme şekli hesaba havale diyor. daha önce bu siteden alışveriş yapan var mı?
  9. caner aydın

Monster 696

2011 model Ducati Monster hala alınır mı? Motor 40.000 kilmetrede desmo bakımı yeni yapılmış. Bir takım lastik ve gösterge ihtiyacı var. Göstergenin camı kırık ve gösterge üzerinde ki rakamların bir kısmı okunmuyor. Bu motor bana ne gibi sıkıntılar yaşatabilir. ( Fiyat 190.000 Tl ve iş...
  10. caner aydın

İzmir'de kiralık motosiklet

Merhabalar. Önümüzde ki hafta 10 gün boyunca İzmir'de olacağım. İzmir'in güzel yerlerini motorla daha keyifli hale getirmek istiyorum. İzmir'de pcx veya nmax emsali motor kiralayabileceğim bir kurum vs var mıdır orda yaşayan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
  11. caner aydın

Motolastik

Merhabalar şuan bir takım yeni lastik alma arefesindeyim. Michellin pilot power mı daha kalitelidir yoksa pirelli diablo rosso sport mu kalitelidir. Bu konuda tecrübeli arkadaşlar beni bilgilendirirse çok sevinirim bu forumda ki önerilere göre karar vereceğim. Şimdiden teşekkürler :)
  12. caner aydın

Michellin pilot powe

motorumun üzerinde michellin pilot power serisi lastik takılı ve 39bin km oldu yenilemek istiyorum. Bu lastikle aynı kalitede hangi lastiği takabilirim ve tarih en fazla ne kadar eski olmalı?
  13. caner aydın

Kaskımın vizörü sarardı

Yaklaşık olarak 2 yıldır kullandığım kaskımın şeffaf vizörü sarardı. Yenisi ne şeffaf ne renkli hiç bir yerde satılmıyor malesef. Sararan vizörü nasıl temizleyebilirim, nasıl orijinale daha yakın hale getirebilirim. Görüş açısı olarak bir zararı yok ama çok kötü duruyor kaskın üzerinde
  14. caner aydın

Forumdan Banlanma

Bir abimiz veya arkadaşımız ; Motosikletle kaza yaptım bacağımda 3 farklı noktada kırık var diye bir konu paylaşmış. Bende aynı şekilde kaza yaptım ve benimde ayağımda 3 farklı noktada kırık var. Bu abimizin açtığı konuyu okumak bilmediğim şeyler var ise bilgi edinmek için konuya tıklıyorum ama...
  15. caner aydın

Fren Balata Spreyi ve Zincir

Herkese merhabalar. Sizlere danışmak istediğim bir konu var. Motorumun zincirini her zaman mazot ile temizler, yıkar, kurular öyle yağlarım. Dün farklı bir yerde temizlik yaptım ve petrol, şişede mazot veremem karakoldan imza getir dedi. Bende marketten fren balata spreyi alıp onunla...
  16. caner aydın

Motorun yağını boşaltma

Herkese selamlar. Benelli bn251 250 cc motorumun yağını kendim değiştirmek istiyorum (ilk defa yapacağım). Motorun yapını boşaltırken motoru sehpaya alıp, motoru dik tutmak mı daha sağlıklı yoksa krikoyu açıp motor eğik vaziyetteyken mi boşaltmak daha sağlıklı olur? :silent: Ve bu Motul 5/40...
  17. caner aydın

Rota Tavsiyesi

Herkese selamlar :king: Gaziantep çevresinde pazar günü gidilecek güzel yerler neresi vardır. Tavsiyelere açığız çok uzak olmamak kaydıyla tabi ki pazar gezisi çünkü:)

Yeni mesajlar