Arama sonuçlarınız

1. M

Kısa bir iş gezisi

Merhabalar herkese. Malum havalar nefis, geçen hafta çarşamba yada perşembe günüydü motorsikletimin aynı modelinden turuncu bir motosiklet gördüm yolda. Turuncu bir honda shadow 😍. Ben dolmuşta o ise hemen sol şeritte sanki bana nispet taparcasına 1 saat sürdü. Sanki özellikle bana birşeyler...
  2. M

İlk gezi paykaşım denemesi "AYVALIK"

İlk fotoğraflı paylaşım denemesi. Olmadı geliştiririz kendimizi. Alışkanlık gidip yolda keyifli vakit geçirmek. Motosikletin keyfini çıkarmak. Gezmek ve görmek. Ancak en önemlisi motosiklet üzerinde olmak. Ancak burada gördüğüm paylaşımlar beni etkiledi. Dedim hem keyfini çıkar hemde yavaş yavaş...
  3. M

Bu bütçeye göre tavsiye edebileceğiniz scooter?

Merhaba arkadaşlar. İyi günler dilerim. Bir arkadaşım için 80 bin TL bütçe ve kredi kartına taksit imkanı sunan scooter bakıyoruz. 50 lik olmasın istiyor gitmiyor diye. Bunun dışında cc ile ilgili bir kısıtlaması yok. Tvs jupiter 125 cc benim aklıma gelen bir seçenek tabi fiyat ve taksitlendirme...
  4. M

düldül ile yollardayım :)

29 martta Cuma günü işe düldül ile gitmek gibi çılgın bir fikir saplandı beynime. Olur mu? Yapabilir miydim? Uygun olur muydu? Onu onu, düldülünü 🤪 işe sürmek. Woaww Yaklaşık 3 yada bilemedin 4 saniyelik bir düşünce fırtınası sonrasında daha fazla dayanamadım nefesimin beni ele geçirmesine izin...
  5. M

Yazlık mont önerisi

Herkese selamlar. Malum yaz ayları geliyor haliyle yazlık mont arayışındayım. Sadece yaz için. Yağmur fln değil. Max 8k civarına bakıyorum. Bulunduğum şehirde satış yerlerini gezdim ancak bildiğim yada sizlerden duyduğum bir marka model yok. Denedim ancak hepsinin kalıpları farklı. Göğüs...
  6. M

Motorsiklet hastalığı

Arkadaşlar merhaba. Malum aranıza hem foruma aktif üyelik hemde motorsiklet sahibi olma konusunda geç katıldım malesef (hala üzüntüsünü ciğerlerimde hissediyorum). Bu motorsikletin, bu gavur kızının, bu nazlı ceylanın hastalığı konusunda sizler tarafından uyarılmadıpım için kırgınım. Yaf bu...
  7. M

Motor ile kamp yapanlar, kullandığınız kamp malzemeleri, tecrübeleriniz, tavsiyelerin

Merhaba. Malum geç bir motor başlangıcım oldu. Çok keyifli bir tutkuya geç başladığımı düşünüyorum. Kamp yapmak da hep istediğim bir tutkum. Biraz araştırınca motorsiklet ve kamp birlikte çok daha keyifli bir hal alıyormuş. Youtube ta da birçok video var ancak burada daha samimi cevaplar...
  8. M

Motor ile kamp yapanlar, kullandığınız kamp malzemeleri, tecrübeleriniz, tavsiyelerin

Merhaba. Malum geç bir motor başlangıcım oldu. Çok keyifli bir tutkuya geç başladığımı düşünüyorum. Kamp yapmak da hep istediğim bir tutkum. Biraz araştırınca motorsiklet ve kamp birlikte çok daha keyifli bir hal alıyormuş. Youtube ta da birçok video var ancak burada daha samimi cevaplar...
  9. M

Balıkesir`den herkese selamlar.

Herkese merhaba. Ben Mustafa. 40 yaşında 25 yıllık hayalini gerçekleştirmiş ve ilk motorunu almış bir arkadaşınız olarak aranıza yeni katıldım. Devlet memuruyum ve Balıkesir de ikamet etmekteyim. Tutkumu gerçekleştirmiş olmanın verdiği heyecan ile tekrar merhaba diyorum. Ekipmanlarımı...