Arama sonuçlarınız

1. H

Kask kamerası önerisi

İyi günler abiler ablalar kardeşler. Sizden pek anlamadığım için kask kamerası hakkında yardım istiyorum. Sizden ricam bana kask kamerası markası veyahut modeli önermeniz. Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler. Bütçem ortalama düzeyinde.
  2. H

Lastik jant ebat yardım

İyi günler abiler ablalar benim normalde stok lastik boyutum ön 100/80-17 arka 130/70-17 ben buna ön 110/70-17 arka 140/70-17 taksam sorun olur mu lastik verimi düşermi şimdididen teşekkürler.
  3. H

Pirelli Rosso Sport vs Mitas Sport Force+ vs Bridgestone S22 Battlax

İyi günler abiler ablalar bajaj n250 modelini kullanıyorum ve lastik değiştirmeyi düşünüyorum. Başlıkta belirttiğim lastikler arasında bir seçim yapacak olsanız hangisini önerirsiniz ? Fazla agresif kullanmıyorum motor kullanmaya yeni başladım sadece bana güvende hissettirsin, frende sorun...
  4. H

Pirelli vs Mitas Lastik

İyi günler abiler ablalar ben pulsar n250 modelini kullanıyorum ve stok lastikleri çok kötü değiştirmeyi düşünüyorum ve bu iki lastik arasında kaldım siz hangisini öneririsiniz şimdididen teşekkürler. https://www.motolastik.com/pirelli-diablo-rosso-sport-110-70-17-54s-ve-140-70-17-66s-pmu32069...
  5. H

Bajaj N250 lastik önerisi

İyi günler abiler ablalar bajaj n250 motorum var ve stok lastikleri kötü. Sizden ricam bana lastik tavsiyesi yapmanız şimdiden teşekkürler
  6. H

Agv k1-s pinlock yardım

İyi günler abiler ablalar ben agv k1-s kas modeline sahibim fakat vizörüm gt4-2 olduğu için pünlock bulamıyorum sizden ricam pinlocku bulabileceğim biryer var mı veya pinlock yerine buhar için me yapabilirim şimdiden teşekkürler
  7. H

Securage kilit iyi mi

İyi günler yeni bir motor satın aldım fakat kapalı bir yerim olmadığı için mecburen dışarı koymam gerekiyor. bu yüzden zincir kilit bakmaya başladım zincirde Securage markası iyi midir ? Değilse bir marka önerir misiniz ?
  8. H

Kilit önerisi

İyi günler abilerim/ablalarım ben yeni bir motor aldım fakat koyabileceğim bir kapalı alanım yok mevbursn apartmanın önüne bırakıyorum bana kilit ve zincir önerisinde bulunabilir misiniz ? Şimdiden teşekkürler
  9. H

RS200 vs N250

Merhaba forumdaki abilerim kardeşlerim ben ehliyeti yeni almış bir kardeşinizim ehliyeti aldığımda bajaj markasının pulsar rs200 modelini almayı düşünüyordum fakat geçtiğimiz günlerde bajaj markasının N250 modelini gördüm ve beğendim sizce hangisini tercih etmeliyim. Şimdiden cevaplarınız için...
  10. H

Başlangıç motorum

İyi günler abilerim ben 20 yaşındayım ve a2 ehliyet almayı düşünüyorum fakat daha önceden hiç motor tecrübem yok başlangıç motoru olarak rs200 uygun olur mu yoksa başka birşey mi önerirsiniz şimdiden teşekkürler

Yeni mesajlar