Arama sonuçlarınız

1. İ

Depo krenaj macun+boya

Günaydın abiler arkadaşlar, daha öncede bahsettiğim gibi motorumun boya sorunu var elimde 50 litre kompresör ve boya tabancam var bu işlere elim yatkın şuan işsizim ve boş vaktimi değerlendirmek için kendim boyama yapacağım. Motorumda iki kat boya var birisi fabrika boyası diğeri tahminimce...
  2. İ

Akü şarj etmeme Sorunu

İyi akşamlar değerli motosiklet severler, Motorum 7-8 ay önce aküyü(12v-9Amper) şarj etmemeye başladı, incelediğimde sorun konjektörün yanmasından kaynaklıymış. Yeni bir akü (12V 12Amper) ve konjektör aldım. 1 hafta da aldığım yeni aküyü motor boşalttı ve yine şarj olmuyor. Yeni aldığım...
  3. İ

Karbüratör Önerisi

Merhabalar, Karbüratörümden memnun değilim tekleme çok yapıyor ve düşük rölenti de stop ediyor değiştirmek istiyorum. Önerdiğiniz bir marka ve ürün varsa link bırakırmısınız.
  4. İ

2023 Güncel Trafik Sigortası Muayene ve Motor trafiğe Çıkarma ücretleri?

Evet arkadaşlar yakın zamanda yukarıdakileri yaptıran arkadaşlar bizlerle paylaşıp bilgilendirebilirmi.
  5. İ

Motorum Gitmiyor

Merhaba arkadaşlar, motorsikletimin çekişi güzel ama atik olup hızlanmıyor örneğin 5. Viteste giderken sanki 3.viteste gibi hissediyorum hızını bilemiyorum km rediktörüm bozuk devirli kullanınca da çok bağırıyor
  6. İ

Motosikleti boyamak ve depo krenaj yazıları

Herkese merhabalar arkadaşlar. Forumda yeniyim 1 ay önce yeni bir motorsiklet aldım motorumun boyası rezalet durumda önceki sahibi olduğu gibi boyamış, boyasını yenilemek ve depo krenaj yazılarını yapıştırmak istiyorum boya konusunda önerilerinize ve yazıları nerden temin edebileceğim konusunda...

Yeni mesajlar